I Still Remember

Okej. Igår va jag och Christina på Bloc Party. Fan va nice det var asså, jävligt party (höhö....)
Men det va läskigt, för vi hade egentligen inga biljetter så vi bara ja men vi chansar och åker dit liksom, det är ju alltid folk som säljer tänkte iallafall jag. Men sen när vi kom dit va det typ helt tomt, bara lite folk som typ väntade på andra eller nått och vi bara fuck, ah men vi går in och kollar på t-shirtarna. Och så precis när vi öppnar dörren står det en tjej där och bara har ni biljetter? Vi bara neej fuck liksom kollar dom det redan här? Och så säger hon de underbara orden: "jag har två biljetter, vill ni köpa dom för 600 spänn?" liksom billigare också. Så vi tackade och tog emot och sen va de kommande timmarna helt underbara..! Åh jag blir så lycklig bara jag tänker på det! Fan, jag fattar inte att jag och bögen alltid typ har tur med sånna grejer, i love it! :)

Be Easy

Haha omg jag som inte brukar gilla katter liksom alltså den här videon är typ feett rolig haha jävla unge kan säkert inte läsa :)
 

Lovers in Japan

Idag när jag var på väg hem från träningen såg jag en mus i åkeshovsgången. Så jävla äckligt. Jag typ dog. EW!
Idag fick jag även biljetterna till skivan. Så nu är det bara att köpa på så min skiva blir bäst typ höhö.
Dessutom kom jag hem från fjällen igår och det har faktiskt varit jävligt nice! Allt va fan bra och nästan perfekt utom alla danskar, barn och bitterfittor haha. Cissi var lätt farligast i backen och folk trodde Pontus var bög. :) ahw det måste vi lätt göra om, fast inte i Lindvallen..
pUsSSzZss!

Let's Make Out.

Fan jag blir så jävla irriterad. Vet inte om jag ska säga nått mer än så.
Imorron ska jag köra halkbanan. Härligt. Längtar fan till helgen, bara liksom inte göra nånting. Eller ja, jag vill att det ska va så iaf. Uhh pallar inte.
 

Min partyklass på färjaahn.

Banquet

Alltså. Jag måste se Bloc Party. Lätt. Och så måste jag fan käka nått mer, jag är så jävla hungrig. Min syrra hade gjort bagels i skolan man bara YES.
Det får duga.

You Be Illin

Här sitter jag nu efter att ha sovit hela dagen sen jag kom hem från södertälje, 38,1 graders feber, hela mitt huvud dödar mig typ och imorron ska jag typ åka på kryssing och festa som fan.. Eller? Fan jag vill verkligen åka så jag hoppas att den här jävla febern bara försvinner så att man är lite pigg tills imorron iaf.. Fan.

RSS 2.0