Lose Another Friend

Alltså jag hittade precis svts klipp när dom dokumenterar simons 120 dagar (ja jag har blivit besatt typ..) haha så jävla underbart att dom lurade svt och att de sände hela skiten på tv!


All They Ever Wanted

Fan jag är så jävla taggad för Hultsfred nu alltså! Liksom Rage.. alltså. Det kommer bara bli så jävla Bäst! Jag har också gjort en fin fin spellista med bara musik som kommer va på festivalerna så det blir riktig uppladdning alltså. Efter det West Coast Riot. Kommer va så jävla död på fredagen när jag dessutom ska tävla.. Häärligt.


In kommer Stekarn, Simme ingen tvekan.

Alltså jag måste bara säga hur cool simons 120 dagar är. Han är så jävla skön. Läste den 4 gånger när jag var i spanien tror jag, typ kanske för att det var så dåligt väder men det va ju så värt att läsa om typ den flörtiga tanten igen eller typ när dom lura svt haha. oj oj oj. värt att lägga ner 40 spänn på liksom.

Unsafe Bridge

Är nu hemma från Spanien, det är fan finare väder här hemma idag än vad det varit på hela veckan där nere.. Vilket innebär typ ingen bränna alls, pinsamt men vad ska man göra med mitt gay pigment.. Jaja, jag ska inte klaga mer för det var faktiskt ett bra läger! Roliga människor liksom typ shoppa i Barcelona och sista kvällen kan jag ju inte klaga på :) haha jag och moa kan allt springa fort.. Lägger väll upp nån bild när jag fått några.


Bandelero

YES liksom, fucking svenskaarbetet är klart och nu återstår det bara att packa innan jag ger mig av till nyköping för att sedan tidigt imorgon bege mig till SPANIEN! woo så härligt att jag typ dör. Tänk om jag får träffa pepper igen liksom, merchkillen verkade inte direkt ha något emot det liksom. och så ska jag bli brun. försöka iaf..


PUSS OCH HEJDÅ LIKSOM!

Regret Is

Alltså, det känns som att jag bara skriver om Pepper just nu. Kanske lite Spanien. Men det är helt seriöst det enda jag tänker på nu alltså, såå varför inte skriva lite mer? tihi

Pepper ska spela i Spanien samtidigt som jag ska vara där, men jag kommer antagligen inte kunna se dom för det är ju träningsläger liksom och vi ska inte bo inne i stan.. Men ändå, det känns bra att ha dom i samma land som jag själv. hihi Jag blir så GLAD! Pepper känns fan snart i samma klass som Hives, fast på ett annat sätt typ.. Hives känns typ som påhittade gudar eller nått haha men pepper är bara liksom.. Underbara! haha cp-inlägg men ja. whaevah.

Tråkigt inlägg avslutas med den fulaste och roligaste bilden ever haha
(det är såhär man gör om man är snål på grönan, tar kort på kortet med mobilen...)
image52

Alltså. PEPPER! (The Good Thing på riktigt!)

Igår va typ en av dom bästa kvällarna i mitt liv. Jag och christina var och såg pepper. Alltså jag tänkte bara fan jag ska göra värsta skrytinlägget om allt som hände, hur alla var värsta trevliga typ hela tiden (utom en jävla snubbe från tysta marie som var så jävla kändiskåt) och typ hur underbart det var att vi träffade pepper och satt på en bänk och drack öl med dom för att sedan få skjuss i deras jävla buss till centralen!! Och alla där va värsta snälla och gulliga ååh jag är så jävla lycklig! I love merch-killen liksom.

Men sen kom jag på att det inte är nån jävel som ens vet vilka det där och typ inte bryr sig om denna bästa kväll. Så vadå, ska jag säga att jag snackade med nån snubbe från flogging molly istället? är det coolare? Nej. men ändå. Det kanske är mer värt att skryta om eller nått.. Han va ifs också jävligt skön.

Och så fick jag christina att åka fritt fall haha det var också jävligt roligt.

Sorre-a, thought it was you!

The Good Thing

IDAG ÄR DET BARA EN DAG KVAR TILL

!!!

Haha ja, jag är gay men fan va jag längtar! helt jävla sjukt ju! Ååh pepper pepper pepper. Så pepp på pepper (höhö)
Annars har det väl inte hänt nått speciellt idag. Soligt och härligt och meddelande från min käre tränare att allt är klart med spanieen woo. En bra dag helt enkelt. Men! Imorron kommer nog bli liite bättre

Hola Español! På riktigt!

Jaa hihi idag blev det typ helt säkert att jag ska åka med nsg till spanien om ja.. 1 och en halv vecka :) så jäävla härligt alltså, jag fattar det typ inte. Jag hade inte ens idén förns i måndags men nu är allt fixat och bokat och grejer så jag ska till spanien och sola och bli brun innan alla andra! lagom till avslutningen typ hihi åh jag är så glad!

Perfectly Broken

Alltså jag känner inte för att lyssna på nån musik typ, men ändå känner jag för det, så jag gjorde en jävligt spännande sak och la in all musik jag har och satte på blanda. haha fyfaan va dålig musik det finns på den här jävla datorn! helt sjukt! fan typ partystylerz, mimikry (typ dom där hjalle och heavy?), tomas ledin haha ja jag kommer inte på mer men det är gay som fan! men ja, spännande liksom :)

MEN PÅ FREDAG ÄR DET PEPPER!!!!!

Hola Español!

Det är inte det att jag tycker att det är tråkigt att städa mitt rum, det är bara så förjävligt äckligt! Äh fyfan det är så jävla mycket damm och grejer att jag typ dör. Och så är jag rädd att det ska krypa ut spindlar ur alla högar som ligger på golvet eftersom det gjorde det en gång uuuuuuuh!! och det ser inte ens städat ut när jag väl städat. Men ja, nu är det gjort iaf. USCH!

Turn Into

Just det, jag måste skryta om alla tre coola svenska komiker jag sett under två dagar: Först André Wikström, han finnen i Sverige Pussas och Kramas liksom. Kort som fan haha han såg sur ut men innerst inne skrattade han nog. Sedan Henrik Dorsin, det var väl ifs ingen slump men ändå han va helt underbar! Och sist men inte minst såg jag Magnus Betnér som såg lika irriterad ut som vanligt, på vällingbys tunnelbanestation med barn, barnvagn och br-påse runt sig.
Jag är en sånn COOLING! haha
image50

Min tredje härliga fruktansvärda men ändå snygga mobil fick jag också skicka tillbaka. Läste inte sim-kort den heller.. Så nu gav jag upp och väntar på några nya mobiler som skulle släppas snart tydligen. Men jag älskar christinas gamla 'lyser i mörkret'-mobil :)

Inaction

Ja alltså jag vet inte, jag simmade idag och det gick väll som det gick.. Dåligt. Jag är nästan besviken att jag inte simmade bättre på 200 för jag ville faktiskt simma bra på det idag. Men dum och orutinerad som jag är så insåg jag 5 minuter innan min start att jag skulle simma, så jag han inte värma upp och då fucka sig hela loppet faktiskt! Härligt. Men ikväll ska jag iallafall ha en efterlängtad hemmakväll och typ bara kolla på film och somna klockan 10. Bäst!

Wasted Talent

Jag var och såg Henrik Dorsin idag alltså sååå skön! Jag kan inte berätta allt underbart han ställde till med men det var ganska roligt att han drev med magnus uggla, som faktiskt satt i publiken och tittade. Fan va kort han är!

Jag var ju fina uppsala igår och jag kan ju bara säga att de kan sin valborg. Jag är bara ledsen att jag inte hann komma dit tidigare, om man börjar kl 15 är man tydligen jävligt sent ute. Haha och en tjej från stockholm som var med undrade om man kunde dricka kranvattnet i uppsala. Ibland förstår jag varför folk tycker att stockholmare tror de är bättre än andra..


RSS 2.0