You Give Love a Bad Name

Igår hade jag skiva! Fan va nice det va asså.. Jag va liksom Britney Spears, hur bra som helst faktiskt. Ja. Det var verkligen riktigt roligt. Mina kompisar är typ bäst. :)

Fast jag hatar att jag blir så bitchig när jag blir full. Iallafall igår mest. Säger rätt onödiga saker liksom som jag kanske egentligen inte ångrar men som ändå var så onödigt. Fan liksom, men vad ska jag göra åt det nu liksom. Nothing good ever happens after 2 am. hah.

Solglasögon

Asså jag måste bara få förklara min kärlek till James Bond filmerna. Speciellt dom med Sean Connery haha han är så jävla fräsig liksom. Jag kommer typ bli lessen när jag sett klart dom gamla filmerna för alltså dom är så jävla fräsiga! Jag vet inte hur jag ska förklara men liksom hans fräsiga pappaskämt och alla dumma snubbar som typ är helt inkompetenta och typ att Bond är värsta guden eller nått som kan allt. Och att alla tjejer blir kära i honom när dom typ tittar på honom. HAHA oj jag måste se nästa ikväll.

http://returntomanliness.com/wp-content/uploads/2008/08/sean-connery.jpg

-Ohh Pusseey


Bring Da Ruckus

Idag har det fan varit vår på riktigt! Så jävla underbart att kunna va ute i bara tjocktröja och typ tygskor och man fryser inte liksom! HELT UNDERBART! I love våren. Just det.
Men jag tycker dock att det är jobbigt att sälja biljetter till skivan. Man känner sig så jävla tjatig och jobbig men vadå jag vill ju att folk ska komma och vi måste pröjsa till på typ onsdag. HÄRLIGT......... Anyway jag njuter av våren istället och orkar inte tänka så mycket på skit.
VÅRPUSS!!

RSS 2.0