Golden Skans

Den här gången väljer jag att bli glad för det :)

Ain't got a lot of money

Palla att när jag skulle försöka ta ut mina byxor från paketet så gick det inte. De var fasthäftade.
Vafan liksom?
200 spänn. tack tack skitbra.

Give It Up

Idag fick jag en avi från posten, mina jeans som jag glömde på hotellet på jsm för 3 veckan sen.. Jag visste ju att jag skulle behöva pröjsa postförskott, men vafan, 200 spänn? Det är fan brutalt.. jag har nästan inte ens saknat dom.. Jaja. jag går väll upp och hämtar dom så får jag en promenad typ..

THE OFFICE!

Gud jag är bara tvungen. Det finns fan inget skönare än The Office. Creed är så jävla bäst.
CREED
 
MICHAEL
 
KEVIN
 
DWIGHT

Totem on the Timeline

Jag satt och skulle lägga in lite grejer där jag har typ arbeten å sånt, och då hittade jag mitt och stinas manus från en grej vi skulle göra i sjuan. Haha vi skulle nog hitta på nån ny uppfinning och göra reklam för den eller nått. Vår hette Sidnäck. Det var ju skitsmart för att det var kändis baklänges! Jag tror vi till och med hade en skitstor låda i folie som Stina hoppade upp ifrån...


Irro: Det här är Irro&Stina AB:s nya uppfinning, Sidnäck som inkluderar fjärrkontroll. Jag tänker börja denna redovisning med ett exempel. Här knappar man in på fjärrkontrollen vilken kändis man vill få hit.


[Bild kommer upp]


Irro: Och självklart vill jag ha Jack Sparrow!


[Timglas]


Irro: Det kan ta ett tag för han är ju faktiskt "in the caribbean"


[Bilden blir svart]


Irro: Nu är den klar!


[Stina hoppar fram!]


Stina: Hello mate! I´m captain Jack Sparrow! But what am I doing here?!? I suppose to be in the caribbean! Where is my ship? Where is the black pearl?!?


[Stina kutar ut]


Irro: Jack Sparrow!


Stina: Captain Jack Sparrow, if you don´t mind...!


[Stina drar]


Irro: Så där kan det gå om man skriver in fel...


[Stina kommer in normal]


Stina: Det finns faktiskt bra grejer med den här maskinen! För vem har inte drömt om att vara tillsammans med en snygg kändis? Men för de flesta är det en omöjlighet efter som man ofta är yngre och personen i fråga ofta är upptagen.


Irro: Och det är ganska otroligt att få träffa personen över huvud taget!


Stina: Aaa det är det..! Man kan ställa in hur de ska se ut.


Irro: T ex. Som en rollfigur i en film.


Stina: Vilka språk den kan...


Irro: Ja, jag glömde ju ställa in att Johnny Depp skulle kunna prata svenska.


Stina: JOHNNY DEPP??? Var Johnny Depp här?!?


Irro: Aaaa...


[Stina gloor på Irro]

Irro: Man kan ställa in hur mycket personen gillar en!


[viskar: "Stina"!]


Stina: Va? Aaa.. och man kan använda den flera gånger!


[Stina rycker åt sig zapparen]


Irro: Stina, inte nu!


[Stina blir skamsen]


Irro: Ja, det här var då våran otroliga maskin, Sidnäck! Tack för oss! Ha det bra, Hej!


Stina: He-ej...


OH NO!! (ono)

VAD HAR HÄNT MED MIN ABSOLUTA FAVORITMUSTASH?!?
DEN ÄR BORTA!!

image40image42















Från Jay Leno den 19 februari.....




Fin fin fin bild från i höstas säkert

Automatic Schmuck

http://www.hivesmusic.com/boards/default.aspx?cid=111&tid=215057

The Hives suit


Alltså kolla på den här snubben eller?! han är fan den nördigaste hivesnörden EVER!
LÄS!!
Vafan liksom, egentligen. Jag trodde jag va nörd liksom...


HowlinJames
2/17/2008 7:15 AM ((GMT-08:00))

I bought a black jacket, went to a tailor with a pic of the suit and he did it . Afterwards, I ironed the crest(available at the hives store).I also have white shoes and black dress pants(unpictured).I found the tie and black shirt at a clothing store.For around $200 I'm sure you can get a decent one.

The pic was taken at my friend's photo studio.

The haircut was done by a friend, I wanted the Pelle look from 2001.Next week, I might get blonde highlights like him..

call me crazy , I don't care ahaha...;-)

ps: I also have the walk idiot walk suit(in the making), the suspenders and handkerchief,the lonely white tie, the black cardigan with the H crest + grey shirt and the black nylon jacket(their new ''afternoon look'').


Kiss me deadly

Alltså barn är typ söta. Ialla fall min syster och hennes kompis. Jag frågade vem dom tyckte va bäst i lets dance för dom älskar typ det och melodifestivalen och grejer. Kompisen tycker Danny för han har så snygg frilla! haha jaha liksom. Sen fråga jag om dom hade några snygga killar i skolan. Båda tyckte Casper, fast kompisen tyckte inte han va lika snygg längre för att han hade klippt sig, nu var det kort och inte lika fint. Kompisen (sofia) sa "ah vet du, det är en kille som är kär i mig, han pussa mig på kinden en gång, men han sa att han inte var det när jag fråga honom för att han skulle sluta jaga mig. Fast han är inte snygg. Han har så kort hår"

Ja. Det viktigaste för en sexåring är typ håret?

Dance if you want to

LIBERATOR mina vänner,
 är typ bäst.

its raw its tough it Sounds like sushi

Idag fick vi sushi i skolan. Ja det är väl gott, det är inte helt UNDERBAART som nästan alla verkar tycka. Men fyfan alltså vad det luktar. Jag fick en svag känsla av illamående när jag stog runt det där sushi-bordet men vafan, det smakar ju bra liksom tänkte jag. Och det gjorde det.
Men jag känner typ smaken i munnen fortfarande och det får mig att vilja spy. vafan liksom? Jag har ätit middag nu men liksom, det är fortfarande den där sushi-lukten i munnen typ och jag dör av det! Uhh sushi...

New girls on the market

Seriöst. Alla bra band borde spela på samma festival varje sommar. Jag menar, hur ska man kunna välja mellan att se typ Rage against the machine och The Hives, eller typ NOFX och No Fun At All
Eller liksom Interpol och the go! team.
Eller Teddybears STHLM och The (International) Noice Conspiracy.

Fan liksom, men det kommer väl mera. Nu är det väl ifs hultsfred och den där west coast riot som lockar mest. men hur fan ska man ha råd med allt?

Lazy bones

Ikväll kommer mamma och erika hem från kanarieöarna. Det har vart jävligt skönt att va ensam liksom, och idag kom mammas kompis och hennes familj och diskade hela veckans disk. Och fixade kaffe. Känns jävligt bra faktiskt :)

Men de är ålänningar. Jag förstår mig inte på dom. De är verkligen lantisar allihopa. Helt sjukt. Pappan är tjock, han springer runt med sina brutala skor inomhus och har redan hällt i sig 4 öl. När jag öppnade åt dem hade jag en klänning liksom jag sov och hade ingen bh, och han stirrade helt ogenerat på mina bröst. Man bara ja. Hej. Han rapar jävligt ljudligt också. Freshhh...

Barnen är typ feta. Så fort de kom hit satte de sig framför tvn och ropade på deras mamma efter colan. Till mellanmål åt en av dom typ 5 frallor med nån cp ost som hade typ nån smak, helt sjukt. Jag åt en typ halv. Den andra tvingade dom att äta, han är inte lika tjock. Men mamman är fetast, herregud alltså hon väger ju lätt dubbelt så mycket som jag. Lätt! Hon är en sånn som alltid gör för mycket mat och äter upp det som blir över för att det är så synd att slänga det lilla som är kvar! Men hon diskade åt mig så jag har inget emot henne.

Sen säger dom saker som typ sitter du och kakkar när man sitter och fikar. Ja det är typ ålänska för att bajsa. Fresh. Och alla springer runt med uppknäppta byxor och typ fiser. Och så pratar de åländska vilket gör det ännu mer brutalt.
Fatta att jag är halvålänning, tänk om jag hade bott därute och pratat så... fyfan.


Hit me baby one more time

Woah, woah woah!
Jag har hittat bästa stället ever! Igår var jag och fia där, vi skulle egentligen åkt och kollat på lykke li, men efter att ha sett den brutala kön som inte rörde sig så bara... nej. det är inte värt. Så vi åkte till reservplanen: 90's i riddarkällaren. Oh my god alltså jag var kär så fort jag kom dit, jag menar man kan typ varje ord i alla låtar. Det är som musiken från ett mellanstadiedisko typ haha. Tänk att få höra Spice girls, Back street boys Och Britney Spears liksom på rad? Fan Va Bääst. Kommer lätt att besökas igen. Lätt.

Kingston Town

Solen sken när jag gick till skolan idag runt 10. Det var torrt, ingen lera som förstör skorna och framförallt ingen snö.
Det gjorde dagen jävligt bra. Gud vad jag hoppas att det inte kommer bli sådär mycket snö.

Ikväll: invigning av min nya finfina klänning. :)


Asså min kompis Olle... SKOJAAH!

Det var en gubbe som satt snett mittemot mig på tunnelbanan idag. Han var typ tjock och jag tänkte haha han skulle kunna va mr fribergs brorsa. Jag skulle bara en station så ingen ipod, så jag hörde en annan snubbe som sa "Fråga Olle?" Mr. Fribergs brorsa sa att jaa det stämmer! tss jag kände inte ens igen honom liksom. Sen, killen som prata med honom försökte va rolig och sa "får jag fråga en sak? Asså det är min kompis.... höhö jag skoja bara... får du höra den ofta eller?"
Olle (surt): "Ja. Och alla säger precis som du. 'Alltså min kompis... nää jag skojade bara'."
-tystnad-
Den andra killen: "Oj, jag ska gå av nu, men du får ha det så bra!" Och springer sedan längst bort i vagnen och byter vagn.

Ibland är det typ bättre att bara va tyst och se på när andra skämmer ut sig


Misshandlad och torterad

Jag var hos en liten men ack så torterande tjej idag som heter Jenny, hon är naprapat. Det var LÅNGT ifrån skönt alltså. Skönt är typ att få en timmes Thaimassage på stranden för typ 60 spänn. Nej jag började nästan gråta när han höll på att trycka på min nacke och hon bara pratade på om typ judo och simning och jag vet inte vad.

Sen sa hon "oj oj oj det här var inte bra irro, nej du måste komma tillbaka igen nästa vecka"

Jag är typ rädd, jag har liksom blåmärken runt skulderbladen. Men fan, det är väll värt...

Shoppelishopping

Åh finaste grejerna jag har önskat att jag köpt för länge länge sen.

Strumpor liksom och klänningen fast svart. Och sen köpte jag en sånn där kort tröja liksom fiin men nu kan jag inte köpa mat typ haha.
Style RSA8340

Scream

Fuck. Diskmaskinen är trasig, igen, och jag hittar inget nummer att ringa till. Och jag vill inte fråga mamma heller för då kommer jag förstöra hennes semester typ som hon veerkligen behöver. herregud jag har varit ensam i två dagar och allt ser ut som en jävla svinstia redan.. Hon kommer ju dö när hon kommer hem.
Så nu måste jag fan diska för hand också, hur ska jag överleva? Nej, jag måste hitta det där jävla numret.

No fun at all

Seriöst. Jag har aldrig varit med om en så här misslyckad helg. Jag orkar inte ens börja med igår, förutom att det slutade med att jag och fia hamnade här och åt glass med varma hallon och kollade på gossip girl. Och ändå har jag skavsår på fötterna. Säämst. Nej, den här helgen hjälpte mig knappast att bli på bättre humör.

Och jag tror jag måste börja plugga fysik ikväll. Känns jävligt lockande.

Fredag 8/2

Töntig rubrik, jag vet, men sån är jag.
Igår frågade mr friberg var jag skulle göra på kvällen. Are you going to a party? Yes i will. Sa jag. eller nått. Men det blev väll kanske inte riktigt jättelyckat. Skulle fira julia typ och vi hade nästan en liten simmarreunion eller vad man ska säga, mycket mycket trevligt och sandra och frida hade till och med gjort en fin liten tårta men mycket godis. Mycket mycket god.
Eftersom det var så fruktansvärt trevligt stannade vi kvar där, kanske lite för länge, och så tänkte vi ge oss av till nått ställe som skulle ha 80-talsparty. När vi väl kom dit var typ hälften av alla borttappade på söder och så var det två som inte kom in. Det som är tragiskt var att jag inte var en av dom. Så alla drog hem.

Man kanske inte brukar skryta om en hyffsat misslyckad kväll som denna. Men jag har kvar smink i hela ansiktet och blev väckt kvart i 7 imorse så jag bryr mig inte. 
PUSSPUSS trollkarlens discohatt.

I hate you all.

Fan det här dagen har inte varit den bästa alltså. Jag har typ varit på dåligt humör hela dagen, och det är fortfarande likadant. Jag blev inte ens glad när jag hörde att dom hade hittat mina jeans på hotellet i uddevalla, det var liksom bara.. jaha. va bra typ. Jag vet inte det blev väll lite bättre när jag kom till skolan och träffade typ bögen och dom men fan nu är det borta. Det är typ så att jag är glad hela tiden så det känns mycket värre när jag inte är det. Eller nått. Men jag vill bara att det ska försvinna.

  Och jag måste färga om mitt hår. Fuck

Fear of sleep

Bästa bandet denna vecka: The Strokes
lätt.


Korn på hovet.

Jag var och såg korn i måndags. Förutom att de inte spelade liar, som är typ bästa låten, så har jag bara en sak att säga:
Så Jävla Bra!!

Jag var typ rätt otaggad på att gå för jag var så jävla trött efter helgens tävlingar och grejer men när dom väl började spela, typ andra tredje låten så blev jag bara Woaah woah woah! Fan va bra! Och sen var jag lyckig :)

FETTisdagen.

Kom precis hem från kicki, och jag blev så jävla rädd när nån på gatans kattjävel hoppade fram ur en buske precis framför mig. Tjock och läskig va den, fyfan, jag är fortfarande lite skakig.

Idag var det som sagt semmeldagen. Och då ska man äta semlor. Massor av semlor. Så jag gick upp till vällingby och fick med mig värsta tårtkartongen med 8 semlor som jag och bögen skulle dela på. haha efter att vi ätit två var så insåg vi att det var lite för mycket, så vi gav bort 3 stycken till hennes syster med vänner. Men sedan kom Christinas mamma med en liten härlig överraskning: NK-semlor! Så det blev en semla till... Fan jag mår illa om jag tänker på en semla nu. Helt otroligt.

Så i år blev det bara 13 semlor, lite färre än förra året tror jag och det har nog att göra med mitt uppehåll av semmelätande under jsm.. Och nu är semmeltiden slut för i år...buhu.


JSM

Det är väl dags att uppdatera nu efter jag kommit hem från Jsm i Uddevalla. Åkte ner i onsdags och hamnade i en liten liten liten typ stad på ett fint hotell som tydligen hade värsta lyxrummen, men som vi från skk inte fick bo i. Men vad gör det om man ändå fick bo i korvrummet?
image39

Tävlingarna gick bra, enligt typ alla men jag känner mig ändå typ lite missnöjd. Vet inte varför egentligen för jag klarade typ alla mål som jag och Robban satt upp... I alla fall..
Torsdagen började med 100 ryggsim, gick till semi och persade i semin med typ 3 tiondelar. Kom 11a, poängplats, vilket var ett av robbans mål. 4x100 frisims-laget gick väl inte så bra, utom Reine som persade och simmade bra och fort.
På fredagen simmade jag bara 50 frisim, typ bara en kul grej och det gick väl inte så bra, typ en halvsekund över pers. Men då fick jag chilla hela eftermiddagspasset och förlora pengar när jag och pontus bettade mot sandra och robban. Härligt.
Lördag, 200 rygg och 4x200 fritt. Började med pers med 2 sekunder på 200 rygg och gick till min första jsm-final. Ännu ett mål liksom men jag gick inte under 2.20 på eftermiddagen så jag var lite sur. Kom sjua liksom. Även detta lag gick inte heller så bra, några sekunder över vad vi skulle kunnat göra. 
Sista dagen och bara 50 rygg och 50-laget kvar. Simmade okej på ryggsimmet och gick till semi, men inte längre än så för att min vändning söög och jag var lite sur igen. Lagkappen var okej, men inte bättre än så.

För att jag var den enda som uppnått Robbans mål belönades jag med en otroligt fräsig jsm-tshirt och 2 kinderägg.

RSS 2.0