Like Your Style

Eftersom jag är sjuk och rolig så har jag sovit hela veckan och tittat på film. Christina började skriva en lista på filmer jag måste se för att jag är så jävla ovetande med massa viktiga filmer man måste ha sett typ. Sedan fyllde Fia och Julia på med fler, typ Notting Hill och Jurassic Park och grejer. Och sedan kom jag på fler och fyllde på och det blev typ 114 filmer sammanlagt. Nu har jag sett 13 av dom. plus alla batman-filmer fast dom inte stog på listan. Och några Tarantino-filmer för att alltså det finns nog inget bättre. Men nästa vecka pallar jag inte sjuklivet mer alltså fyfan

Move Over

oj Oj OJ det var många på dm i år! tihi vet inte vem som tog bilden dock..

party liksom hur mkt folk som helst

As the Cold Rain Falls

Asså fuck, kom precis hem från läkaren typ och han sa att jag har en fucking virusinfektion i halsen och då kan man ju inte göra nånting åt det. Inatt vaknade jag liksom och kunde inte somna om för att det gjorde så jävla ont.. Jag kommer dö typ..
Sen blir det inte bättre av att det är vääärsta sommar ute men jag pallar inte va ute i solen, jag fryser liksom och mår dåligt typ. äh fyfan.
Men jag ska inte bara klaga, det var ju dm i måndags! Fan det är bra alltså. Ska fixa en fin bild att lägga upp sen hihi

Ässemm

Jaha. Sm är slut och jag vet inte vad jag ska säga mer än att det gick typ helt sämst. Iallafall på typ 100 och 200. Blev så jävla trött liksom och jag får skylla på att jag fortfarande är sjuk typ.. Min fucking hals är det enda jag säger. Har vart så jävla cp svullen i mer än en vecka nu men ja, jag mår ju bra annars..
Det som gick bra var typ 50 fjäril, slog pers med över en sekund och slog typ mitt kortbanepers också vilket är rätt bra antar jag. 50 rygg va också bra egentligen men ändå gay målgång så jag är inte nöjd.
Annars var norrköping regnigt, kallt och bjöd på äcklig mat.

Men jag hade roligt ändå! :)
Puss liksom

Radio Boss

Idag fick jag hem the magnificent sven i brevlådan! Tihi alltså jag blir ju så jävla lycklig! Åh det känns så jävla konstigt att äntligen ha den. Sån jävla nördig samlare jag är haha men det är ju fan kul.
Imorron bär det av till norrköping för att simma sm. Ska fan bli roligt, brukar alltid va lite otaggad för att jag ska åka typ själv men den här gången bryr jag mig inte så mycket så det är ju nice. Har bestämt att jag ska bli frisk tills imorron också och det verkar faktiskt kunna funka. Så ja, idag är en bra dag :)

Ni kan inte skina

Det känns som att jag vill skriva nånting. Men jag vetefan vad alltså. Och jag vill inte tänka på vad heller för då börjar jag tänka på allt skit. Fan. Nånting bra nånting bra.. Afasi & Filthy typ. Fan kan inte sluta lyssna på dom, typ 'Eller hur' är så jävla nice och 'en annan väg'.. En dag kvar på jobbet, sm på tisdag, dm på måndagen efter. Längtar faktiskt inte så mycket efter det.. Får väll se hur det blir.. Som med allt annat. Ah men fuck sluta.
Ja så jävla onödigt inlägg men jag vill tänka på annat.

The Magnificent SVEN!

Hihi jag är bara tvungen att berätta att jag har lyckats hitta hela två hivesfynd idag som jag inte har! Dom börjar fan bli svåra att få tag på nu. Först vann jag en auktion på tradera; singeln main offender på 7", har den på cd redan men det är ju inte samma grej.. Och sen, det coolaste som jag fan letat efter i flera år: The Magnificent Sven. Seriöst jag har bara sett en jävla bild på den för typ 3 år sen eller nått och sen dess har jag letat efter nått ställe att köpa den från, och nu bara whoa! 9 dollar! så jävla underbart hihi känns jävligt bra. snart är samlingen fan komplett!

The Magnificent Sven 7
THE HIVES 7" - MAIN OFFENDER - MKT FINT SKICK! - SVÅR!!!!

Lovely Ordeal



ÄNTLIGEN HAR JAG EN BRA, FIN MOBIL SOM FUNGERAR.


Och jag blir så lycklig när jag ser den! Helt lila och fin och liksom ingen jäävla samsungskit alltså. Ja, det är underbart verkligen det gör så jävla mycket med en bra mobil typ som är fin. tihi. det var allt

RSS 2.0