Blood on Our Hands

Jag va jättesmart och ville åka till älvdalen på simläger över helgen istället för att hoppa runt på popaganda. Det har känts helt okej ända till nu. Det ska bli fucking 11-12 grader där uppe! Jag kommer ju dö på riktigt alltså.! Farligt som fan. uuh. men nu måste jag packa. raggsockor och mössa.

The View From the Afternoon

Alltså igår va en bra dag, idag var en bra dag och om typ två månader åker jag till London. Vad kan jag säga? Det är bra liksom :)

Love in Plaster

Nu har jag gjort det som jag inte trodde jag skulle göra på länge. Jag har tagit ner allting från Hives-väggen. Nästan. Det är typ bokstäverna och två affisher kvar. Det känns så tomt! Helt vitt bara och jag mår så dåligt när man tar bort all äcklig häftmassa och ser fläckarna som blivit på alla mina fina saker.. Det har fan förstört allting. Mest alla typ tidningsurklipp som går sönder när man ska ta bort den äckliga geggan typ. Fyfan.
Men det ska naturligtvis inte fortsätta va vitt. Var på ikea idag och köpte typ tavelhyllor som jag ska ställa allt i typ och det kommer bli såå fint! Det jobbiga är bara att jag inte får plats med allt jag hade uppe innan. Får typ plats med 6 stora lp och 6 cd eller 7". Så jag måste typ välja ut dom finaste bara och det kommer att bli jobbigt alltså. Vafan ska jag göra med resten liksom, lägga i en låda? buhu ja men här är några gamla bilder för att minnas hur den såg ut. Tog ingen hur den såg ut precis innan jag plockade ner allt så det va lite mer grejer än på dom här bilderna..


Sen tror jag att jag kommer hinna hem och se dom på grönan om en vecka! Puss liksom

I'm Sticking With You

Teddybears STHLM

Asså jag vet inte om jag pallar popaganda. Har tänkt typ hela sommarn att ja men fan det ska jag gå på, men jag är så opepp på pop så det finns inte! Jag försöker lyssna på bob hund nu för det är typ dom som vore coolast att se men jag blir bara irriterad och vill byta låt så det funkar ju inte. Det lär inte va värsta drag på Sebastién Tellier heller direkt även fast det vore coolt att ha sett honom också. Men ja. Sen har jag bara lyssnat lite på några band och så har jag redan sett shout out louds och teddybears som ifs va helt grymma. Men ändå. Helt opepp. Vill typ hellre åka till Älvdalen med simmarna.. haha Men vi får se, det är ju billigt som fan egentligen.

Anyway, imorron börjar skolan. Party..

Ramble on

Oj oj oj efter att ha sett en bild på den där Grevers så va han ju han inte så jävla het längre.. Tänk vad en jävligt fit dräkt och en badmössa kan göra haha. Nej idag utnämner jag istället Brent Hayden. Tror jag, men det är inte lätt att veta när man bara ser försöken och de sitter med brillorna på och allting och det går typ fort fort fort. Men ja, det blir mycket simning om dagarna för jag orkar faktiskt inte göra så mycket mer än att kolla på tv typ. Jag åkte faktiskt över till pappa idag och fyfan jag var tvungen att lägga mig på soffan och vila efter jag hade tagit mig upp för trappan till huset. Helt död var jag.

Och just det, vill man gå ner i vikt ska man göra som jag: skaffa på nått sätt ett virus så att du blir sjuk i två månader. På två månader har jag gått ner typ 3 kilo. Helt sjukt är det och det känns jävligt fel faktiskt.

Nu känner jag pressen av tråkigt inlägg, rolig bild! Men den här gången blir det bara tråkigt inlägg.

Ett fint litet siminlägg.

GUD lagkappen idag alltså! Har sett det där jävla loppet tre gånger idag tror jag och jag blir lika typ nervös varje gång. Hah alltså helt underbart var det att se alltså, helt sjuk spurt alltså nä. Det går fan inte. Vet inte ens vad jag ska säga.. är bara typ sjukt imponerad och förvånad. Jag blir ännu mer simnördig när jag är sjuk och inte orkar göra nånting liksom. Perfekt med OS då, såg fan på min första basketmatch ever igår också, hur coolt som helst typ. Men ja.
Har försökt hitta hetaste och coolaste simmaren också. Än så länge är lätt coolaste Kitajima för han ser helt farlig ut och är bara bra bra bra.
Hetaste.. asså det är svårt men jag tror Matt Grevers från Usa. Han är typ rätt lik Aiden i sex and the city och han är ju så HET.. Haha allvarligt alltså.

Salve.

Oj oj oj, vi visste allt att det skulle va medeltidsvecka på Gotland när vi va där, men inte att vi skulle vara konstiga för att vi inte var utklädda. Helt sjukt var det. Alla flickor utom jag blev så oerhört hjärntvättade av alla riddare och gycklare och grejer att dom köpte bordsdukar på öb, klippte ett hål för huvudet och satte på sig dom. Med ett skärp i midjan blev de medeltidsmänniskor de också. Haha jag sträckte mig till att dricka en mjöd. Det var förjävligt äckligt. Så nu sitter jag och skrattar åt dom även fast jag säkert också hade sett ut så om jag inte hade haft feber och varit rolig.. Måste hitta en bild!

Dazed And Confused

Hejdå vänner, om typ 6 timmar bär det av till Gotland! Jag hade feber (igen) för nån timme sen men ipren är ju bäst så nu märks det inte. Fan va jag har varit sjuk hela jävla sommarn.. Så jag tänkte jag vill fan inte ligga hemma en jävla dag till så GOTLAND! Puss.

Since I've Been Loving You

Slutar det någonsin regna? Det är fucking 12 grader ute typ. I augusti. Nä fyfan.
Har fått en grej för Led Zeppelin nu också. Vet inte hur det gick till, det kanske är regnet eller nått som gör att jag tycker att deras solon är helt underbara. Herre gud. Jag vet inte vad jag ska tycka mer än att regnet är gay.

Såhär ska det se ut på sommaren. Inte på nått annat sätt.
sommar sommar sommar

Communication Breakdown

Det känns som att jag borde skriva nånting här. Det har gått ett tag sen senast liksom men fan. Jag vet inte jag har inget speciellt som jag vill meddela till världen. Bara att det är jävligt synd att det är sånt skitväder så att jag inte kan sola. Jag kommer ju va blekare när skolan börjar än när den slutade, pinsamt liksom. Och just det hallå jag åker till Gotland på torsdag, så jag missar min syrras födelsedag igen... Får lite dåligt samvete för hon är så söt och liten. Jaja, det får bli en till film nu.

RSS 2.0