Caroline, Yes!

Imorron åker jag till LONDON! That is all.http://image.guardian.co.uk/sys-images/Arts/Arts_/Pictures/2007/08/14/littlebritain460.jpg

You Want History

USCH! Kaiser Chiefs nya skiva är typ dålig alltså. Jag som har älskat deras gamla skivor liksom och så kommer det här.. nä inte roligt alltså. Det värsta är ju att den där never miss a beat är den bästa låten och den är ju liksom bara sämst typ! Eller nä, det värsta är tomato in the rain. Vafan liksom? uuuh en riktig besvikelse alltså...
Däremot gillade jag faktiskt Oasis nya. Helt otroligt.
Anyway. Just nu skulle jag helst inte vilja göra nånting. Men det går ju inte såklart.
BLÄ.

Madness

Asså en sak som jag tycker är jävligt jobbig och äcklig är tjocka tanter i bastun. Det är en kärring i åkeshov som är där ibland och liksom direkt när hon kommer in i bastun så bara "usch va kallt det är här inne! Vi måste ha lite fukt och varmt! Det blir väl skönt?!" sen häller hon på typ en halvliter vatten på aggregatet och bara "det här är väl härligt??" man bara.. Nej.. jävla idiot alltså det finns liksom ingen hänsyn till andra hos dom där tanterna asså. Sen lägger hon sig över en hel bänk och fläker ut sig liksom och fiser säkert.. ÄCKLIGT. Det är fan inte bara din bastu äckliga feta tant. Just det.

Nu ska jag kolla på fatty-programet på trean. I love it.

Baggy Trousers

Vore det inte såå roligt att gå och se Bloc Party när dom kommer till Stockholm? Det tycker jag :)

One step Beyond

Oj oj oj alltså va jag är glad att det finns en frisör som heter Marie. Hon räddade mitt hår så mycket det går alltså. TACK liksom. Nu har jag fint hår typ inga slitna toppar och så ser det typ inte så grönt ut längre Och så har jag lugg, och jag är faktiskt nöjd med mitt hår för första gången på länge. NICE.

I fredags var jag på maskerad. Jag var Ace Ventura (haha). Måste lägga upp bild om jag får christinas snart! Till och med hennes pappa såg vem jag var liksom. Jävligt bra alltså.

Det var allt.

Burn the City Down

USCH jag tycker så synd om mig själv och mitt hår nu!! Igår skulle jag och Christina bara fixa utväxten. Hennes blev fint men jag såg fan ut som en tysk bög typ. asså Fyy fan jag skulle aldrig kunna låta nån se mig så. Så idag tänkte jag fan jag måste lägga på en toning, så jag gick till Åhlens idag igen och så såg jag en fin låda liksom lite för mörkt tyckte jag men det stog blond på den, så det fick bli bra liksom. Jag ville ju ha det mörkare. Men nu allså jag vetefan vad jag ser ut som.. En häxa? Nä det är inte vackert alltså men det är ändå bättre än det va innan. Och det säger fan en hel del..
Så jag gick från typ fint till typ dehär (haha va ful han är)
 
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_03/PeteDohertyLL_468x404.jpg

till det här
Niiiice. Den sista kommer iaf tvättas ur om några veckor så jag hoppas det ser fint ut då..

Time will let you go, all alone, i break

Jag kom på varför jag fortfarande skriver massa skit här. För att kunna klaga som fan eller bara va glad och tjata lite mer om saker jag gillar. Idag är jag så jävla förbannad. Stämpeln var från Gävle liksom.. Jävla Idiot.

RSS 2.0