What Up Man

Oh My Godness! Vet ni vad som händer imorgon? Låt mig bara säga en sak. Oasis. Med Moa. Som bjöd mig. Alltså hon är bara för snäll den där flickan. Så jag försöker betala tillbaka genom att låna ut en sovplats men alltså nä det kommer bli bäst helt enkelt! Plus att Caesars Palace är förband. Man bara ah men party jag typ dör!
Men! Innan dess har jag ett mycket roligt prov i samhälle. Så jag måste börja plugga lite nu innan jag börjar shavea och grejer inför jsm.. Hinner inte imorron liksom OH NO! Tihi ahh bäst.

Trojan Horse

Från Vällingby torsdag 29 januari 07:08 till Södertälje centrum 08:25


Ta tunnelbanans gröna linje 18 från Vällingby mot Farsta strand.
Den går från Vällingby 07:08 
och kommer till T-centralen 07:36.

Vid Stockholms central byter du till pendeltåg 36 mot Södertälje centrum.
Det går från Stockholms central 07:42.
Du är framme vid Södertälje centrum 08:25.

Restid 1 timme och 17 minuter.

Trevlig resa!

 

Jag skulle inte tro det liksom. No way att jag måste gå hemifrån 3 fucking timmar innan jag ska simma jsm liksom nä alltså inte okej. Jag måste fixa det här. Jag mår fan dåligt bara jag tänker på det.

 


They shoot single people, don't they?

Okej jag såg precis klart den där Benjamin Button filmen typ med Brad Pitt liksom. Fan han är ju för snygg alltså. Anyway, om jag inte hade varit så trött hade jag nog suttit och gråtit för alltså gud, den var ju bara så söt..! Och hur lång som helst.
Men! Egentligen tänkte jag bara säga att jag är så jävla glad för att jag fick veta att jag kommer få mvg i matte E. Matte E liksom, alltså jag kunde fan inte tro det! Så ja, jag är fan duktig ibland :)

Mercury

Jag såg precis In to the Wild med min syster. Den var faktiskt bra, även fast Vince Vaughn dök upp en stund. Kolla va söt liksom.
http://www.reellifewisdom.com/files/images/into%20the%20wild.jpg

Sweeeeeet. Vill se fler bra filmer liksom i love it. Min lista har en del skitfilmer har jag märkt. Men hur ska man veta liksom? Som O Brother, where art thou? Den hade jag helt missat men den va fan bra, fett skön liksom.
Men ja, vilka problem herre gud. godnatt.

Zicky's Song

Jahaja. Så var man hemma igen.. Gay som fan måste jag säga, jag börjar redan irritera mig på att dom typ pratar med mig och så är det kallt som faan.. uhh men nu kommer jag säkert skriva mer iaf (YES..)
Nu längtar jag bara fruktansvärt mycket tills studenten, fan va skönt när allt med skolan är slut. Det är typ så mycket jag vill göra när jag slutat, inte plugga dock, det får vänta ett par år alltså. Men! Fram till sportlovet kommer det nog va rätt nice. Oasis, jsm, kryssing, skidor liksom ja. Det blir nice. Nu har jag svamlat tillräckligt.

How Many More Times

happ. Det kanske är dags att uppdatera lite, christina skrev ju att det var dålig uppdatering (aja baja!) för typ två veckor sen. Men ja. Sandras lägenhet är bäst i hela världen, det kommer inte bli roligt att flytta hem igen alltså.
Fan va gay jag har inget roligt att skriva. Hejdå

RSS 2.0