Our Bovine Public

7 anledningar till att jag aldrig någonsin tänker gå till toxic igen:

- Det är 100 spänn inträde + garderob.
- Jag tycker att det är mycket fjortisar där.
- Och sliskiga (kan man säga så?), fula, konstiga killar med cp-ögonbryn. 
-
Ölen är dyr och äcklig.
- Äckligt vin.
- Borden gjorde sönder mina strumpbyxor.
- Jag tyckte att det va sämst förra gången jag va där.

Så varför hamnade jag där? är nog frågan som alla ställer sig. Vi tänkte hamna på 90s men om man kommer efter typ halv 11 eller nått så är man typ körd asså, vi köade i kanske 15-20 min och rörde oss typ... 5 meter? Om ens det. Och det var kanske 20-30 meter kvar.. Efter 20 minuter sprang min absoluta favorit Sanna Bråding och en annan kille runt i kön. De delade ut lappar så man slipper stå i kö nästa gång och Fia lyckades få en av henne (WOW LIKSOM EN KÄNDIS...) och det är ju fett ovärt att köa den här gången då liksom.
Ja. Gay.

One Day

Den perfekta fredagskvällen/natten efter att ha varit på fucking toxic istället för fina fräsha 90s:

Chips.
Cola.
Family Guy.

LOVE

Alla på mitt jobb är typ... speciella. Det är en snubbe som går som en anka typ. Så jävla roligt det ser ut haha jag dör för han vet säkert inte om det heller.
Sen är det en ny som börjat på lagret, han är typ SMAL sådär alkoholistsmal typ, läskigt, och han har världens största näsa typ. Imorse hängde det lite snor från nästippen..  Jag kunde inte sluta stirra på det. Såå äckligt.
Sen är det en som försöker va lite cool som har 96 jeans haha så gay att jag dör, han hade en liten snygg sjal idag också. Men ja, han är från Märsta så vad kan man förvänta sig?

Sen va jag inne på ticnet kl 12 idag och det var gult på Pepper! Så jag räjsa att ringa ticnet för det är ju sådär lagom gay att man inte kan boka biljetter på internet, så nu har vi biljetter! BÄST! Nu när jag kolla på ticnet var det svart igen. Tihi :)

Stone Love

AzZåeh. Utsålt till Flogging molly, eller ja förbandet PEPPER är väll viktigare liksom.

Har jag och bögen lyckats köpa biljetter?
NEJ.

Fan va sämst...

She's a Handsome Woman

Imorse såg jag i DN att Panic at the disco's nya skiva fått en 4. Jag bara WHOA hur fan fick det till? Så läste jag att de inte var emo längre. Det var jag tvungen att kolla upp och tro det eller inte men deras nya skiva är fan rätt bra! Jag blir lite rädd när jag säger så för när jag hör hans röst tänker jag bara på typ 'I Write Sins Not Tragedies'. Men när det är nån annan som sjunger så kan man fan inte tro att det är dom, och det är bra som fan. Just det.

Jag behöver nån ny musik som är bara så jävla bra att man typ 'WOW va fan är det här?? jag vill ha mer!' Men det finns inget. Nej nej allt är bara samma skit typ. Det bästa jag kan komma på att jag älskar just nu är typ Kaiser Chiefs eller typ The Rakes. Men inte tillräckligt.

Stupid and Shallow.

Oj oj oj jag har blivit en sånn traderabög så det finns inte. Men det är skitbra ju. Jag vet inte om jag orkar övertyga någon om hur bra det är. nä, jag orkar inte.
Har iaf beställt en ny fin mobil idag, hoppas den håller eller nått..
Jaha. Ska jag skriva om vad som hänt på lovet eller.. nää.. Jag har iallafall lärt mig ett nytt ord, korvfest.
Jag är rädd för att mitt hår kommer se förjävligt ut imorron efter att frisöreleverna har tagit sig ann min utväxt.. uuh.

Herregud..

Tråkigt inlägg avslutas alltid med en mycket humoristisk bild tagen av Kicki:
 image47
HA HA HA.

Music is my hot hot sex

Idag har varit en jobbig dag för mig. Jag var tvungen att bli släpad till The Stray Boys affären, med 50 kr på mitt kort. Alltså. Jag Älskar deras kläder. Det var liksom jag vågade inte prova nånting för att jag visste att jag inte skulle kunna köpa nånting ändå. Så jag stod och höll i en sånn där fin blå tröja medans Jenny provade en grej och jag typ klappade min fina tröja... Uhh sen såg jag ju några jäähttefejna acnejeans som jag också vill ha, och en rosa tröja hah som va så cool. Man borde fan inte åka in till stan när man är fattig. Speciellt inte med folk som har massa pengar men "jag hittar ingenting, det är som att jag har en spärr och inte kan shoppa" What? ge mig typ.

Till sist för att skryta lite, vi gick till affären där jag köpte min skinnjacka i höstas för att dom andra ville ha varsin liksom, och så kommer en snubbe fram och typ "är du nöjd med jackan?" då sa jag "jaa verkligen, kommer du ihåg att jag köpt den liksom?" "jaa det är klart jag kommer ihåg, jag har bara gjort en sånn jacka."
Just det. Jag har en jacka som ingen annan har. Den du!

Technodanceaphobia

Asså alla har säkert sett den här, men den är Så BÄST hah jag typ dör. Kan inte sluta kolla på den.
Voldemort, Voldemort uh volde voldemort

Clowns

Wooo nu känns det fan som att lovet har börjat. Hade sista provet innan lovet nyss typ, sista träningen är om några timmar och sen är det en fysiklektion imorron och Efter det är det lov på riktigt! Hihi det känns helt underbart måste jag säga.
Jag bryr mig fan nästan inte ens om att det är snö ute.

Och jag fick mitt nya sim-kort idag så nu har jag mitt gamla vanliga nummer igen. Känns lite gay att man fick ett sms där det stog att jag skulle få inställningar för att surfa och skicka mms med mobilen... Hah, vilket skämt.

Automatic Lover

Whoa, whoa whoa. MSTRKRFT spelar i stockholm trots allt. MEN. Det är på Berns. 20-fucking-årsgräns. Räcker det inte ens med 18 eller? Fan jävla stockholm och alla jävla 20-årsgränser. Man ska fan inte va lycklig när man fyllt 18, nej det räcker inte, man får fan inte göra nått förens man är 20 ändå. Man skulle fan bo på landet eller nått.

Caravan Girl

Woo kom precis hem från Odd Molly utförsäljningen som ägde rum vid Mariatorget den här helgen. Fan jag känner mig lycklig nu alltså, köpte två hur snygga linnen som helst som jag måste fota och lägga upp bilder på och skryta lite med. Nu har jag i och för sig bara 50 spänn att leva på tills studiebidraget kommer men vafan, det är värt!
Tihi det får mig nästan att glömma mitt liv utan mobil.

Pirate

Jag blir så jävla förbannad och lessen.

Min jävla mobil blev stulen ikväll.

Jag känner liksom det är bara så jävla onödigt. Jag skulle bara flytta den från jackan till väskan vid garderoben och när jag lämnat in jackan är mobilen helt borta. Vi försöker ringa den, först är det uppdagenton liksom och senare är den avstängd. Kul. Jävligt värt. Min pappa kommer bli så jävla förbannad också.
Det enda positiva är väl att jag typ precis bytt sim-kort så alla nummer borde finnas kvar på det gamla. Och att den som tog mobilen tog en jävla skitmobil som man bara kan ringa och smsa med, som bara är på engelska och ska kunna ha ett minneskort i sig, men det funkar inte. Då fuckar den sig totalt. Hur mycket får man om man säljer den liksom? 100 spänn? fuck you liksom..

Last Trip

Den perfekta fredagkvällen efter att ha simmat 7 pass på 5 dagar  för första gången sen i typ oktober:

Chips.
Cola.
Let's Dance.


Suspicious Eyes

Asså jag blir ju helt lessen! Va inne och kolla efter lite roliga spelningar. Först hittade jag Be Your Own Pet. Jag bara woah fan va roligt. Dom spelar i Göteborg och Malmö.
Sen såg jag på debaser att MSTRKRFT skulle spela jag bara YES liksom fan va bäst! Då var det debaser i malmö.. Asså. Fan finns det ens typ? Malmö är fan en äcklig liten skitstad.
Nä nu ska jag sörja lite och lyssna på the cribs.

MALMÖ??

Decent Days and Nights


Vilken jävla topp 5, fan det enda som fattas är typ css, blood red shoes och we are scientists. eh bara hihi jag är i det där jävla indieträsket. Igen.

 1  The Cribs 
 2  The Filthy Youth 
 3  The Enemy 
 4  Vampire Weekend 
 5  Klaxons 


















The World was a Mess but His Hair was Perfect

Jag insåg nyss att det fan bara är den här veckan och en vecka till innan det är påsklov. Jag har tänkt att det är ännu en vecka och då också en till vecka tills kemiprovet.. Jag blir ju nästan helt stressad, fan det kommer bli en jävligt spännande helg med svenska och kemiskit...
Idag såg jag en söt liten flicka (hihi) som åt en lite trasig subway-kaka. Hon tappade en stor del på tunnelbanegolvet och blev så ledsen över att hon tappat den. Så hon åt upp den. Från tunnelbanegolvet. Haha jag dör. Lite freshh liksom. Då gillar man subwaykakor.

Ett jävligt intressant inlägg som detta måste avslutas med en jävligt skön bild på min vän Cissi Bruhn:
image46

He Knows

Alltså idag hörde jag nog det mest cp jag nånsin hört från en lärare ever. Först tänkte jag fan jag måste berätta för alla för det är helt sjukt och roligt som FAN. Men sen bara nej alltså fan det är ju typ hemskt! Alltså fyfan jag fattar inte hur fan man kan säga nått sånt, han måste ju skämmas som fan! Det är ju lätt värre än när en gubbe jag hade i teknik i åttan sa att jag inte hade nått att skämmas för att jag hade så fina ben..
Så ingen får veta... än.

TROUBLE

Vårt trådlösa internet gick sönder för typ hur länge sen som helst. Ett år sen kanske. Sen dess har jag suttit med en fucking sladd in till mitt rum. Idag gick den sladden sönder. Som tur är slänger min familj ingenting nånsin så vi hittade en gammal likadan sladd som funkade.
Igår gick mina stora, bra hörlurar sönder. De lagade jag med tejp.
Mina hivesskivor dock, har legat på golvet i mer än en vecka tror jag. Det kanske är dags att sätta upp dem? Dom ramlar ju ändå bara ner.
Jag och Kicki gjorde i alla fall klart det roligaste arbetet om Eleanor Roosevelt ever. Både min mamma och Christinas pappa undrade hur fan ett sånt arbete kan vara roligt. Ja, vi är bara bäst helt enkelt.
Du kan kanske baka lite kakor och sälja till dina grannar. hihi bra alltså. bra bra bra
Idissla en hel minigris, TIHI FNIS! 

Cape Cod Kwassa Kwassa

Det är helt jävla omöjligt att hitta en fin och bra väska. Man borde börja som Matti och ha en jävla ica-kasse eller nått istället.

Livet på en pinne

Idag har jag nog suttit på det tråkigaste föredraget eller vafan man ska kalla det under hela min skoltid. Vi hade typ sex och samlevnads eftermiddag och det kom två från rfsu. De var så jävla SÄMST att jag typ dog. Det som var spännande var diskussionen huruvida en av dem var man eller kvinna. Det var jävligt svårt att avgöra, och vi fick nog aldrig nått vettigt svar. Hon (eller han) tyckte att vi hade grava koncentrationssvårigheter och att vi var dumma i huvet typ. haha jaja, när klockan var fyra rejsade vi ut ialla fall.

I vanliga fall har vi det superduperkul på vår fina skola i blackeberg! Vem har sagt att Kemi B är tråkigt liksom?

image44image45



















Jesus loves me

Alltså finns det mer störande människor än folk som försöker hoppa på en och övertyga en om att jesus är bäst?
Nej.
Idag kom en tant fram till mig, Jenny och Kicki och liksom gav oss lappar där hon hade skrivit typ "det är min uppgift att sprida hans budskap" och typ "om ingen räddar dig, ingen kommer rädda dig, bara jesus" typ "världen kommer gå under, lita på jesus, det värsta har inte hänt än"
Liksom.. varför? okej att dom tror på jesus och grejer men vafan, nä. Det värsta va en tant typ för rätt länge sen som hoppa på mig när jag va ensam på tunnelbanan och typ "hej. vet du. jesus älskar dig!  Tror du på gud? nähä, vad tror du på? nä okej, men jesus älskar dig ändå! Får jag sätta mig bredvid dig?" Jag tror jag sa nej. Senare stog hon på torget i vällingby och spelade på en akustisk gitarr och hade en skylt runt halsen där det stod Jesus älskar dig!
Herre gud...

Fuckoff is not the only thing you have to show

Efter den här fucking jobbiga dagen vill jag bara sova men jag har så jävla bra musik som jag måste lyssna på ett tag till..
Haha kom och tänka på 'dubbelmackan' som stewie gör till brian nån gång [jag är en sån jävla family guy neerd tihi] börja med nått bra, sen nått dåligt, och avsluta med nått bra.

Positivt: Det kom ett nytt family guy avsnitt idag.

Imorse ringde klockan typ 20 i sju på morronen. Efter en halvtimmes snoozande och övervägande om man faktiskt orkar släpa sig iväg till skolan så går jag upp och ser att det fucking snöar och är helt vitt ute. WHOA liksom vad hände? Fuck liksom. Sen måste jag typ rejsa som fan till tunnelbanan men kommer ändå för sent till skolan som för övrigt började 8,00. 6 jävla lektioner som underlättades av lite kortspel med mina fina kort jag fått av bögen. Jävligt suspekta potatisar till lunch. Va till Silverstolpe 3 gånger innan vi fick tag på honom för att fixa individuella valen. Fick sluta en kvart tidigare: kvart över 3.
På kvällen, träning. Kul att alla var där liksom, det har inte hänt på över en månad typ men det blev trångt och jävligt på banorna. Fick kämpa som fan för att typ hålla mig över vattenytan, jag vill inte tänka på hur många kallsupar jag fick fyfaan. Skrik från min kära far att det var "max första 25 och bad andra, inte på båda!" Och en jävla massa konstiga rykten om vad som hände i fredags som folk tjatade om.

Positivt: Jag slapp i alla fall en 200ing arm på tid.



Learnt my lesson well

Jaha, då var det roliga slut. Fan jag får typ ångest när jag tänker på allt jobbigt som kommer den här terminen.. Typ två veckor utan prov eller nått sånt, om ens det. Och typ jävligt mkt träning och jävligt lite pengar till många studentskivor. Hur fan ska det funka?
 
Jag längtar till sommaren...

RSS 2.0