Club Foot

Jahaja. Sm i veckan. Jag trodde att det skulle gå bra, iaf på typ 100 och 50 rygg och 50 fritt. Men nej nej nej, så blev det inte. 100 va väl typ bäst, gick till semi men sen inget mer. Gay som fan.. Är så jävla trött på att det inte går bättre än såhär. Jag va fan 9 hundradelar från bronset typ sumsim 2005 och sen har jag vart liksom 4a,5a,6a men nu, typ 16e? Vafan är det liksom? Ja, helt ovärt är vad det är. Vafan håller jag på med liksom?

Det var i alla fall roligt att träffa lite simmarmänniskor och att vi hade lag liksom. Helt otroligt..! Men ja, jag är ändå besviken.

Oh. My. God.

Okej.. Vafaan är det här liksom? Jag vet inte ens vad jag ska säga det är bara så sjukt! Han är typ 12 liksom?


18!

Idag blev jag en flicka på 18 jordsnurr! haha alltså jag skäms när jag skriver så. Men ändå, det har varit en bra dag tycker jag, SM, fina presenter och värsta mysiga middagen ute med la familia. Inget party party den här helgen dock, Sm i helgen såå seriös simmare blir det. Jag som hade längtat så efter krogen!! haha

Red River Rock

Det här är troligen första och enda gången jag säger det här. Fan va mysigt med så här mycket snö! Jag blev typ helt lycklig när man gick ute och det va liksom mycket snö, alldeles vit och osandad och osaltad, och så va den helt luftig så man kunde gå där det va värsta hög snö utan att det va typ jobbigt utan den bara flög runt fötterna! Åh nice jag tänkte bara på att jag ville åka pulka så förhoppningsvis blir det så imorron.
Sen älskar jag alla myskläder på vintern, typ raggsockor, luddiga varma stövlar, PÄLSMÖSSAN! haha. ja. nice alltså! tihi det kanske inte blir en jättedeprimerande vinter i år ändå.

http://svt.se/content/1/c6/52/81/72/sarajevo_wassberg_411.jpg
Jag och Christina Åre -84

Tequila

Okej, igår träffade jag världens bästa Moa alltså. Ståplatserna till Oasis är ju slut och jag vet inte om jag kommer få några i present på torsdag, men!, igår var moa i stan och bara hallå jag har två biljetter vill du gå med mig, och jag bara JAAA!! Ja alltså, moa är alltså bäst. Kommer bli nice på sm alltså då blir det party liksom.

Dessutom fyllde Helena år idag, grattis liksom. OCH Amanda letade fram Pälsmössan! Fan alltså fick den av farmor när jag va typ 3 eller nått och den är så fin och mysig så nu ska jag börja ha den. Underbart.

Och en sak till. Fia åkte bort idag och blir borta i 6 månader.. 6 månader!! buhu kommer sakna henne massor..

Ja, det var nog allt. Godnatt. 

Some Might Say

Okej, vafan snöar det nu för? Jävla äckelsnö är det enda jag säger. Snö i stockholm är ju bara ett skämt faktiskt. Gay gay gay. Men nog om det.



Psycho

Idag har jag varit och tävlat. Det gick faktiskt rätt bra måste jag säga. Otroligt men jag kan ju simma ibland.
Sedan när jag kom hem så fick min syrra mig att se the notebook. Faan alltså den va ju allt bra.. Så fin alltså nää det funkar inte. Det funkar liksom inte.
Det finns så mycket att skriva om egentligen men jag tror inte jag vill.

Walking Backwards

Nu sitter jag hemma hos pappa och har lagom roligt, är barnvakt och min underbara lillasyster har precis gått och lagt sig. Härligt härligt. Och det bästa bästa: Jag ska gå och se oasis! Herre gud jag är så lycklig alltså har fan velat se dom hur länge som helst. Så nu blir det pepp som fan alltså. Och på Futureheads på onsdag. Nice.
Fan va jag är trött.. uäh.

RSS 2.0