Ah men gomorron typ. jag har nu sovit eller halvsovit sen kl 7 igårkväll. Skulle ha jobbat idag och grejer men nej nej, feber imorse och typ äckligt svullen hals så bara fuck vafan liksom. Gick till vällingby, "du har halsfluss" pencellin. Ja. Härligt. Ska väll inte jobba imorron heller antar jag så det blir två dagars lön som jag missar, det är fan dåligt plus att det bara är 2 veckor till sm och jag ska käka pencellinskiten i 10 dagar.. Härligt.

" THE HIVES " Första Inspelade Studio-Demo

Alltså. Den enda grejen jag inte har av the hives ligger ute på tradera. Det är en liten mesig demo-kasett liksom med 6 låtar. Det här helt fantastiska bandet som jag drömmer om att få ligger nu på fucking 835 spänn! uuh jag mår så dåligt! Kan jag inte få köpa den för en hundring liksom? Buhu asså om jag hade varit rik hade jag köpt den sååå lätt alltså men fan jag är ju fattig som ett gatubarn typ.. åh jag mår så dåligt..

Här är den underbara skapelsen:

Devil Me

Sånn jävla pepp på WEST COAST RIOT nu alltså! Det är det enda jag säger. 3 dagar kvar..

JA MÅ HON LEVA!

oj Oj OJ! Jag glömde att skriva om att min älskade Bög fyllde hela 18 år igår! Tänk så stor hon har blivit lilla Christina! Det firade vi genom att hon köpte cigg, dock utan att bli leggad haha, och sedan gå ut till ett fräsigt rock,metalställe som jag kände att jag passade väldigt bra in på.
Anyway,
GRATTIS MIN ÄLSKLINGSBÖG!!

Wake up

Just det, jag läste en recention i DN om hives spelning på hultsfred. Journalisten verkar tycka att hives är typ lite för kaxiga eller nått. Han skriver typ "men hur mycket glimt i ögat har egentligen Pelle när han presenterar 'världens bästa rocklåt'?". Ja, det hade nog varit lite kaxigt, om det inte hade varit en Hellacopterslåt de spelade sen.. Kanske för att hylla Hellacopters som ska lägga av efter i sommar? Kaxigt? not..  Haha jävla gay journalist alltså. Var bara tvungen att påpeka liksom.

Ashes in the fall

Okej, idag åkte jag in till sl-center igen för att fixa tillbaka mitt kort, och hör och häpna! Det var inga problem alls! Man blir bara liksom men hallå, varför är vissa så fruktansvärt trevliga och andra är riktiga bögar och bara nä nä nä det går inte.

Iallafall. Jag och fia har kommit fram till att positiv attityd är min nya grej. Bra grejer som hänt idag liksom:
- Fick tillbaka pengarna för sl-kortet.
- Fick en skitgod latte som inte bara var mjölk av Fia på hennes jobb.
- Fick sällskap hem från stan.
- Köpte inget i stan alltså inga slösade pengar.
- Åt Sushi.
- Teddybears spelar på popaganda (SÅ JÄVLA BÄST!!)

Just det. Man ska glädjas åt alla små saker.

Jag hatar SL.

Ja. Fuck alltså. Jävla fitta som inte ville ta nått som helst ansvar och ta tillbaka mitt jävla sommarlovskort. Jag köpte ett idag på pressbyrån, och när jag kom hem så märkte jag att mamma redan hade köpt ett. Man bara jaha, rejs tillbaka till pressbyrån som säger att man har 15 minuter på sig att lämna tillbaka det. 15 fucking minuter! Man har fan en veckas öppet köp för att lämna tillbaka en jacka för 2000 men man har 15 minuter för att lämna tillbaka ett sl-kort för 500. Är det inte helt sämst? Jag är så jävla upprörd. Det fula är att det står på deras hemsida att man kan göra återköp på alla sl-center men att dom tar 15 spänn per dag det har vart giltigt. Men när man kommer till sl-center är det ingen jävel som vill köpa tillbaka nått kort. Nej, "du måste ta med det andra kortet imorron!" "jasså du har det med dig nu..." ...... "Nej men det går inte du måste komma tillbaka imorron mellan 8 och 15 då har kundtjänst öppet så jag kan prata med dom!" Ah men fuck you liksom. Så jävla otrevlig han var också. FAN

Otrevligt inlägg avslutas med trevlig bild..

PUSS!

Jag har egentligen bara en sak att säga..

Hultsfred 08
Åker imorron. Sån jävla pepp nu alltså haha

First Date

Idag har pappa fixat en ny mobil med kontantkort tills jag får tillbaka mitt gamla nummer. Det är jävligt snällt och så liksom men jag hatar redan den här mobilen, den är ful, dålig och man kan inte kopiera över alla nummer från sim-kortet till mobilen! Varför inte liksom?? Det gick på fräsmobilen.. buhu. men ja. Nu är jag mer pepp än nånsin på att hitta en ny.

RIP Fräsmobilen

Idag har det hänt roliga saker. Efter 3,5 timmars sömn åkte jag iväg för att träna. Sedan gick vi till grönan och hade 7-kamp till och med (jag var faktiskt jättebra på hästgrejen och skyttegrejen.). Sen åkte vi alla till Julias studentmottagning och där utspelar sig historien om:

Fräsmobilens död
Det var en gång en fräsmobil som jag hade i min otroligt opålitliga ficka. Jag gick till Julias lilla lilla badrum för att 'pudra näsan'. När jag är klar ställer jag mig upp, spolar, drar upp byxorna och fräsmobilen ramlar ut, ner i toaletten och spolas ner!! Förskräckt ser jag hur det är helt tomt i toaletten och bara whoa! Den är borta! Vafan ska jag göra?! Så jag hämtar typ Julias pappa och bara Vafan?! Han skrattar typ bara och säger "jahaja, då var den borta då! Det kan vi inte göra så mycket åt.!" Jag springer ut till alla gäster och berättar om denna tragedi för mina vänner. De skrattar också. Jag är nu känd som "hon som spolade ner sin mobil i toan".. Känns bra, jag var dessutom tvungen att återberätta historien för folk jag inte ens kände. Alltså det är fan helt sjukt..
SLUT

SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Nej, nu är det fan sommarlov! En vecka kvar till avslutningen men det har fan inget med saken att göra.
Jag är bara så jävla lycklig!

Dying Degree

Haha alltså, imorron kommer bli en förjävlig dag.. börjar 8.00 med ett 3-timmars kemiprov, sedan lunch eller nått och sedan sitta och skriva bokrecention på en bok jag knappt kommer ihåg vad den heter.. Efter det hinner jag kanske hem innan jag ska åka och städa utanför åkeshov (gay som faan) för att sedan träna i nälsta i någon timme.. MEN! Efter imorgon har jag fan inget jobbigt kvar! Ingen skola, bara lov lov lov och sol sol sol! Ska inte ens börja jobba förens vecka 27 och då bara jobba i två veckor. Det kommer fan bli ett riktigt sommarlov i år! Tihi

Bulls on Parade

Woo idag har köpt biljetten till Hultsfred också! Allt är fan fixat känns det som, kollade tältet idag och grejer. Typ rosa liksom haha både jag och bögens sovsäckar är matchande till tältet tydligen, bäst! haha gud jag är så jävla taggad..! Nä, nu är det ju fan inte långt kvar asså..

RSS 2.0