Boyfriend

Ja tänkte skriva för några dagar sen men jag blev typ avbruten eller nått. Anyway, 17/4-09 är nya datumet till vår skiva. nice nice på en fredag och grejer så det är ännu bättre än förra lixxx. sen är det alphabeat imorron party party liksom så ja. vafan bloggar jag för? haha

Golden Age

Asså fan va jag känner mig otaggad på typ allting just nu. Helst skulle jag bara ligga hemma hela dagarna och kolla på the office eller nån dålig film och bara skita i allting. Åka och träna lite kanske, men skolan alltså nää. Jag har egentligen precis börjat den här terminen ju men jag längtar som fan tills det bara är slut! Uh. Och jag har verkligen ingenting att lyssna på. Jag vill ha nått helt nytt, typ nått som är lite jobbigt och irriterande att lyssna på, inget mes-indie asså jag pallar inte.. uuh. gay.
På tisdag är det iallafall alphabeat och det ska bli roligt som fan. just det.

7/5-2009

Är ett viktigt datum som ni ska boka redan nu för då har jag studentskiva och Alla ska va där! Jag har inte så stor koll på mycket mer än datumet och så, jag litar på att mina vänner fixade en bra lokal och så men anyway, torsdag 7e maj! Viktigt!

Wooly Bully

Asså det är så jävla äckligt med folk som spyr på tunnelbanan. Och  när dom är typ 30+ blir det bara patetiskt och pinsamt. Det var så jävla äckligt liksom igår när jag och pontus åkte hem och så bara uuh vafan är det som luktar och så va det en gubbe som spytt ner sig själv typ. UUH alltså nä, inte okej.. uuh..

Blir full på en öl och deckar efter fyra

Star wars-kvällen var nästan en succé måste jag säga. Måste göras om! Dock med vissa förbättringar.. men ja. imorron blir det party för fia liksom grattis, hon kommer väll få typ 14 lösmustasher eller nått.. nice nice. nu blir det godis.
 
http://acct.tamu.edu/smith/starwars/darth_vader_esb2.jpg

Take It or Leave It

I fredags träffade jag och sandra väärsta kändisen. Simon G af Las Palmas. Coolt va?

...la la laa...

Asså jag har fan inget roligare att säga tror jag.. Har inget speciellt jag tänker på liksom utom att jag vill få massa pengar för allt skit jag säljer på tradera så jag har nått att handla för i London. Ja. så spännande var det. PUSS

Petarded

Asså en till.. haha jag är så family guy nördig. Bästa ever.


And the Wiener is..

Haha åh vad jag älskar att hitta sakerna de driver med i family guy. Som när Stewie sjunger Rocketman. Här är typ orginalet eller vad man ska säga gud det är fan samma sak!


Untutored Youth

Igår hände en till sak jag inte trodde skulle hända på hur länge som helst. Jag gick inte på hives igår när de spelade på grönan. Jag kände bara att nä, det kommer va så ovärt. Så jag va hemma istället och tänkte kolla på Star Wars Holiday Special men jag somnade efter typ 20 minuter. Men alltså ja, det är nånting konstigt som har hänt sen de släppte black and white album. De börjar bli gamla och trötta typ. Uhh men nästa gång måste jag fan gå, annars är jag bara dålig.

Så jag får väl tänka tillbaka på den bästa Hives-spelningen jag sett, Where the Action is -06:
where the action is -06


RSS 2.0