Out of the Tiles

Oj oj oj nu är det inget mer i skolan den här terminen! Och ingen mer matte i hela gymnasiet, yeees liksom! tihi jag är fan glad, inga mer jävla irrationella tal eller integraler som snurrar runt en jävla axel eller differensialekvationer eller va det nu hette..
Anyway, det ska bli så jävla nice att bara komma hem och så är ingen hemma, från och med måndag och tre veckor framåt. Fan va NICE jag typ dör.
Sen är Led Zeppelin jävligt bra faktiskt.

Empire

Fan va jag hatar matte. Jävla skitprov alltså kan det inte vara liksom en sak som är lätt? Nej. det verkar inte så. Fuck matte alltså kan det inte bara vara slut nån gång? Fan va jag längtar till studenten!!

Blueberry Hill

Okej. Dagens ord: Pumla. Någon som vet vad det betyder liksom? Jag visste inte förens idag haha så kan man inte säga liksom!
Jag i rymden -69

Earth Angel

ÅHH JAG ÄLSKAR GOSSIP GIRL!! Eller jag älskar Chuck och Blair. Kolla bara på dom alltså så SNYGGA jag typ dör. Mest Chuck. Just det. Ååååååååh bäst helt enkelt.


From Russia With Love

Det snöar ute. Och kemiprovet på tisdag dödar mig. Hur fan pluggar man på sånt här? Jag vet inte.
Simmade julklappsdoppet idag. Vann 50 fritt. That is all.

Beat on the Brat

hej Hej hej! Igår var jag ute som 18-åring för första gången. Mycket mycket spännande måste jag säga.. Behövde inte ens visa leg liksom, tänk nu är jag allt gammal!
Anyway, det som var roligt var när jag och Elin kommit till vällingby och sitter på rätt sida liksom men det utgången är låst så vi bara ja men vi hoppar över spåret för det är för jobbigt att gå runt. Sen när vi precis hoppat ner så står det en väktare inne i parkeringshuset precis på andra sidan staketet och bara "är ni helt jävla dumma i huvudet?!? Gå GENAST tillbaka upp därifrån!" Och Elin typ "IRRO SPRING!!" haha så vi räjsa ner bakom huset och deras töntiga bil kom och dom räjsa också typ slirade med bilen haha asså jävla idioter. Jag vet fan inte om dom drev med oss men Elin blev rädd så jag sprang efter henne hela vägen upp till vällingby centrum haha så nödvändigt var det att vi hoppa ner på spåret liksom..

Boppin' The Blues

Okej, jag måste bara klaga mer på feta tanten i åkeshov. FAN idag va hon värre än vanligt asså! Jag kommer in i bastun, då ligger hon och två andra feta tanter helt utfläkta i bastun och det va alldeles fuktigt och jävligt. Hon hade hällt på så det va typ 90 grader där inne och sen hängt upp den fina lilla handduken på lampan så det va typ grönt där inne. Man bara whaaat the fuck det är inte bara din jävla bastu kärringjävel.. Ja, sen gick hon och en till tant ut och jag försökte torka mig men det gick ju inte så jag gick ut och ska hämta mitt shampoo som jag lämnat ute på en bänk. Men det ligger inte där. Så jag tittar mig omkring och tror du inte att hon har tagit det och står där i duschen och tvättar håret med mitt jävla shampoo?? Nä jag blev sur som fan, kommer slänga hela burken.. USCH!

Men i alla fall. Nånting jävligt roligt idag är att vi har bokat klassresa, kryssning till Tallin alltså såå nice! Fan va bäst det kommer bli.. haha NICE!

RSS 2.0