What go around come around, kid.

Idag var sista dagen i skolan för denna vecka för nu håller jag på att packa inför jsm imorron :)
Hihi jag längtar faktiskt rätt mycket, det kommer bli sjukt roligt. Jag fick en liten försmak genom sydkraft som precis ringde och är helt cp och desperat efter julia som vanligt. Haha det kommer bli synd om henne som fan...

Men som sagt, nu packar jag, sedan fixa ipod och sen Svenskaarbeteeeeeh. Härligt

Puss och kram, rynkig dam.

Thank God its monday

Dagens händelse: Införskaffande av nya tygskor. Mina partyskor kommer inom en snar framtid att falla sönder. Tyvärr. Denna gången var dom svarta och hälften så dyra som partyskorna.

Ingen semla, ingen skridskoåkning, inte ens en härlig kommentar från Cissi. Bara en jävla måndag.


Better off today

 1  Satanic Surfers39
 2  59 Times the Pain25
 3  Pepper23
 4  No Fun At All20
 5  Randy11
 6  Arctic Monkeys10
 7  Slightly Stoopid9
 7  Misfits9
 9  The Prodigy8
 10  Teddybears STHLM7



Little Sister

ÅÅh min syster Erika fyllde år igår! Hela 15 år har hon blivit, byxmyndig å grejer höhö. Så då fick jag tårta och lasange så det var ju jättebra :)
Nej nej men grattis i alla fall i efterskott, av mig fick hon ingen lott.
image38
Söt söt, den här hittade jag bland lite metallicabilder från i somras :) tihi

Where the action is 2008.

Hörde typ igår av Christina att dom ska ha wtai i sommar. Jag var såklart på skansen för två år sedan och såg Hives typ när dom var som bäst. Dom ska spela i sommar också, den här gången med typ Foo Fighters, Hellacopters, Mando Diao och Sahara Hotnights. Bra band typ, Men! hela kalaset kostar 860 spänn. 860 fucking kronor. Jag menar hur fan är det möjligt? Okej att dom typ bokat rätt bra band och så, men man får fan ett festivalpass för tre dagar för mindre pengar än så. Om man inte åker till typ way out west eller nått annat dyrt skit.

Jag menar när jag var på where the action is 2006 tror jag att det kostade runt 360 spänn. Nu är det 500 spänn skillnad och det stora de bytt ut är väll asta kask mot typ foo fighters. haha jaa man kan inte jämföra dom ens för asta kask är typ säämst men fortfarande.. Mando Diao och Sahara Hotnights istället för Millencolin och Backyard babies väger ju typ upp. För mando diao har jag lyckats se typ tre gånger och det räcker. Ja, det är lätt inte värt i alla fall. Lätt inte. Även fast det är Hives också..

Satanic Surfers

Ja, lätt veckans favoritband. Det blir ju så liksom, jag lyssnar sönder ett band under en vecka och sedan tröttnar jag. Så den här veckan är det Satanic Surfers. Älska liksom alla jävla buringhearts punkband haha.

Armless Skater:
I have a friend who´s only joy in life
is to skate, surf and flog his log
That is all he wants to do
and I think that´s really great.

But one day he had an accident
they had to amputate his arms
guess if he was sad that day

He can´t surf, he can´t skate
and he sure can´t masturbate
no more

SHOPPING!

WOHOO jag har varit och shoppat som fan idag alltså. Det var väl behövt för det var vääldigt länge sen jag hade råd att shoppa ordentligt. Dessutom är det fortfarande rea liksom, jag klagar inte.! hihi så efter skolan (som förövrigt slutade halv 10 i morse) så åkte jag och bögen in till stan.
Jag köpte
:
Ett par skor
Ett par blå grymt snygga byxor
Två T-shirtar
Ett linne
Fem par strumpor
En mascara
En kjol
För endast 1011 kr.

Sedan köpte jag en väska också men den räknas inte för den betalade jag med ett presentkort.
Och så fick jag min lilla lilla tävlingsbaddräkt på träningen idag som jag efter 7 minuters slitande lyckades få på mig...
Så nu är jag fan lycklig och stolt över allt fint jag har att ha på mig!

I bet that you look good on the dancefloor

Tihi åh alltså jag har inte spelat gitarr sen typ höstlovet eller nått, vet inte varför, det har bara blivit så. Så idag när jag kom från skolan så tänkte jag bara fan va roligt att spela. Så jag gick in till mitt fina nystädade rum och tog ner min fina röda glänsande gitarr och spelade. Det är fan otroligt att jag ens kom ihåg nått överhuvudtaget och lärde mig till och med en ny låt! Gud jag är så stolt över mig själv!

SCREAM!

Min söta kompis Christina om 5 år...
image37

I huvudet på en 6-åring.

Jag hälsade på hos pappa igår och låg och pratade med min lillasyster som är 6 år. Hon är så fruktansvärt söt! Hon sa: "Du är ju 17 år! Då är du ju jättestor, då får du ju göra vad du vill!" Jag frågade vad man fick göra när man var så stor som jag?
"Joo men alltså, du får äta glass när du vill, äta godis och choklad när du vill och köpa grejer när du vill! Det får inte jag och jag kommer inte få det förens om 11 år!"

SÖÖT!!

Favorit i repris

Haha jag dör! Fortfarande!!

Fresh air

 
 1  Misfits45
 2  Satanic Surfers28
 3  Daft Punk24
 4  The Prodigy19
 5  Pepper17
 6  Arctic Monkeys16
 6  Slightly Stoopid16
 8  Teddybears STHLM13
 9  Interpol11
 10  The Avalanches9















Wow, vilka coolingar liksom.

Blades of glory med Irro och Jenny.

Haha ja, det är helt sjukt, jag åkte skridskor idag för första gången på typ fem år. Några skulle hålla i en lektion typ och jag var smart nog att välja skridskor, mest för att få se Jenny åka haha och det var lätt värt det! Jag fick se henne ramla iallafall två gånger och Levent gjorde en tjusig snurr innan han ramlade också haha. Ska va med två veckor i rad till nu och får väll försöka lära mig stanna då... haha jag är Sämst. Men det är roligt!
Och baby-kalle borde bli konståkare, så fint som han flög över isen :)

Guldmicken.

HAHA jag kollade på p3 guld vinnarna nyss. Fan det är ju så tråkigt att jag inte ens orkar titta på det. Nästan pinsamt. Timo Räisänen vann guldmicken. Jaha. Dom är ju bra live och så liksom men liksom. Vad hade dom varit utan alla deras fjortisbarnfans? Jag började i och för sig lyssna på dom efter jag sett dom på way out west men vafan. Jag är hivesnörd och det kommer aldrig finnas något band som gör sig mer förtjänt av ett livepris än dom. Just det.

SEMMELHORAN

Ja, jag är en riktig semmelhora. Jag gör fan vadsomhelst för en fin liten underbar semla. Sandra mutade mig med att komma och träna i torsdags, då jag egentlgien inte behövde träna, med en semla. Om jag simmade då skulle jag få ledigt på fredagen men det som övertygade mig var lätt semlan. Lätt.
Sedan skulle jag hjälpa min kompis mamma med att visa lite vändningar på träningen efter att vi slutat. Det var jag och min kompis som skulle hjälpa till. Mamman sa "ni kan få en glass efteråt om ni vill" då tyckte min kompis att nej kan vi inte få en semla istället? Det tyckte mamman var bra, och jag också :) så den här veckan har jag tjänat in två semlor! Så nu är jag tjock och glad :)

MMM!!

Housekeeping?

Idag har jag varit jätteduktig och städat mitt äckliga rum. Fyfan vad jag hatar att göra det, för det är alltid så äckligt med allt damm som kommit så jag brukar ge upp men nu lyckades jag. Skitbra liksom :) och så har jag köpt strumpor. Vilken otroligt spännande lördag..

Igår var jag i alla fall med Kicki på 18-års fest för hennes kompis Amanda, det var okej, jag var ju ett mobbat vällingbybarn bland alla från södra ängby typ men jag hade iallafall kul så ja... Grattis liksom!

Just det min mamma fyller år idag också, GRATTIS <3 fått hemgjord tårta med hallon och grejer MUMS vem klagar inte? inte jag. Jag gillar tårta med hallon och grädde. Men semlor slår det nog ändå... tihi

Ny design

Vet inte helt om jag gillar det än. Men det är ändå snyggare än innan haha får väl göra om det sen om jag tycker att det ser förjävligt ut imorron.

Korvarna is living on the egde! haha

Sitting in a taxi, going by bus

Topp tre bussar: Bussar, bussar, bussar. Bussar är SÄMST!

Var tvungen att åka buss idag för första gången på hur länge som helst för att jag blev mutad av Sandra att komma och simma i spånga. Jag gick med på det för en semla.
I alla fall. Bussar är äckliga. Dom är trånga, det luktar äckligt och man ser alltid någon jobbig person man inte vill träffa på bussen. Och sen kommer dom alltid för tidigt, eller för sent. När jag och min kära syster skulle åka hem från badet kom den för tidigt. Vi såg när det körde förbi hållplatsen ungefär 50 meter bort. Sedan stannade den vid ett övergångsställe, men får man gå på då eller? NEJ! den står stilla men nej nej inga fler människor för jag orkar inte öppna dörren liksom. Fuck you.

Jag fick i alla fall en mosad semla. Min 7:e semla för i år.


Way out west 2008?

Fick mail idag om att way out west blir av i år igen, vilket inte är så konstigt kanske i och med att det var grymt förra året. Typ tre band bokade, bland annat okkervil river liksom som inte vore fel att se. Vet dock inte om jag vill åka dit i år igen, blev så jävla dyrt med allting, liksom 1200 spänn för biljetten och sen typ 500 spänn boende också och resa och nä, fan. Om line-upen blir bara i närheten av lika bra som förra året så kanske jag får fundera lite på att åka.. Fast hur ska dom lyckas?

Does she got an alibi?

Shit min blogg känns så jävla ful och jag vet inte vad jag ska göra åt den. Fan jag orkar inte idag alltså. Jag vill bara ha en semla så blir jag glad igen!


En helt vanlig dag

Härligt.
Gick upp typ 7 imorse och åkte till skolan som började fem över 8. Var med i dragkampen på onsdagsrasten. Vi gled så fint över golvet på våra superhala skor fast åt fel håll liksom. haha men dom spelade i alla fall fett bra musik, de BRA låtarna från hives nya skiva liksom klagar inte.

Sen typ lodiga lektioner, bland annat första lektionen i kemi b.
Härligt.
Sedan på fysiken var liksom det jobbigaste. Fick veta att vi har ett fysikprov gemensamt med alla andra nv2or vilket innebär att det är ett ganska viktigt prov liksom, men jag kommer missa det för att jag åker till jsm i uddevalla samma dag. Det är liksom det andra fysikprovet jag missar i rad och det är ju inte jättebra liksom. Alltså okej att man missar ett men jag vill fan ha mvg i fysik a... Och det är inte säkert att jag kan göra det senare heller. FUCK liksom! Men ja, det löser sig väll...

En helt vanlig dag, en helt vanlig dag du hörde vad jag sa...

Bring me the fucking riot... Man

Jag köpte en riktig cd-skiva idag. Det var ett rent impulsköp, jag hade ingen aning om vad jag köpte men den såg rolig ut och kostade bara 35 spänn. Liksom jag trodde aldrig att jag skulle köpa en skiva sen man kan ladda ner gratis, ja utom the hives liksom, men jag insåg liksom idag att om det skulle va såhär billigt skulle jag fan köpa cd-skivor liksom hur mycket som helst. Men nej, 150 spänn är ju lagom för en skiva....

Jaja, den såg rolig ut men innehållet var inte lika roligt. Jag vet inte, det va ju inte dåligt men det var ju knappast bra heller. Och fula var dom haha även fast det inte spelar så stor roll. Vem vet, det kanske blir som teddybears sthlm skivan jag fick av min pappa när jag typ var typ tio, jag gillade typ 2 låtar men nu, alltså en av mina favoritskivor. lätt!

Artisti più ascoltati della settimana

 1  Daft Punk44
 2  Misfits43
 3  Arctic Monkeys35
 4  Pepper27
 5  The Prodigy18
 6  The Strokes13
 7  MSTRKRFT10
 8  Death From Above 19799
 9  Teddybears STHLM7
 10  Justice6














Misfits

Ja alltså dom jag lyssnar mest på nu är typ Misfits. I alla fall de låtar som har någon som helst ljudkvalité som jag lyckats hitta. Och Fuck va dom är bra alltså jag typ dör. Jag vet inte, jag bara älskar det. Mest typ Attitude liksom bara att sitta och lyssna på repeat i flera timmar eller nått.. Ah bäst!

Puss och kram, hjärter dam

JDM.

Mm andra dagen liksom klar som var mycket roligare och inte lika hemskt jobbig som igår liksom. Det gick typ bra på de två grejer jag simmade, vann 100 rygg och simmade på 2.10 i frisimslaget och det kändes liksom lätt.

Fast det har ju inte känts som ett jdm liksom, det är typ tomt när hela spårvägen inte är med och typ landslaget är borta. Men vafan, jag vann ändå 100 och 200 på jdm och det är väll rätt bra liksom. Och imorron får jag börja toppa liksom till jsm så det kommer bli helt bäst. Och ännu bättre att vi är hela 7 stycken som ska med den här gången! Jag kommer liksom inte vara helt mobbad från skk haha helt sjukt. Flest som är med sen typ norrköping och det var ju ett jäätteroligt jsm..... fyfan. Nej bästa måste ha varit typ Landskona... eller kanske Halmstad..

O ja, jag är värsta simmarbögen.

I dress up for summer

Jdm idag. Imorron också så jag ska sova typ nu men ja. Måste ju säga liksom lite typ att jag simmade 9 fucking grenar idag och att jag dog efter typ 4. Det va ändå rätt bra tycker jag att jag pallade så många liksom..

Det som var bra typ.. 200 rygg, vann liksom på en halvbra tid. och typ 50 rygg som jag hade fett dålig start på och kom tvåa med 3 hundradelar liksom lite sämst men ja.
Sen på eftermiddagen hade jag anmält mig på 100 fucking fjäril och det va roligt.. jätteroligt. Simmade typ en sådär 3-4 sekunder över pers. Sen liksom typ en halvtimme senare skulle jag simma 100 rygg, som var den nionde grenen för dagen och simmade 6 Sekunder över pers! Bra jobbat liksom haha fyfan...

Bea och Martina kom dit i alla fall vilket va roligt för då berättade Cissi roliga historier om hur hon cyklade runt på en rosa cykel när hon var 4 och samlade skräp, vilket tydligen var jätteroligt haha så söt. Sedan simmade vi av i äventyrsbadet och det var jättespännande liksom haha ah den där Cc fat alltså...

Puss och godnatt, jag hoppas att jag inte drömmer om en katt.

T.H.E H.I.V.E.S

Som sagt missade jag ju grammisgalan. Kollade ändå på hives vackra och förträffliga tal. Och fan va snygga dom va! haha talet:

http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.242459


"Ja just det!
Maradona var bra på fotboll, Mohammed Ali bra på att slåss, alla vet om det.
Quality never goes out of style och påven är katolik.
Vi är The Hives, tack för priset som årets liveakt"

Too much

Herre gud den här dagen känns så jävla konstig. När jag vaknade imorse va jag liksom fett laddad för att tävla ikväll och grejer. Men under dagen hade jag typ missade samtal och massa meddelanden bla från min tränare och jag bara jaha men liksom vad händer? Såg först att tävlingen var inställd i ett sms så jag ringde tränaren och han berättar att en från spårvägen har dött under lägret i usa. Jag kan inte säga att jag kände honom liksom men jag vet ju vem det är så det är klart man blir berörd. Speciellt när man tänker på alla andra, typ hans familj och alla simmare som är i usa. Fan jag är jävligt lessen för er skull!

Vila i frid

Only ones who knows

Woho måste ju göra en liten lista på bra skivsläpp i år! vissa vet jag inte när dom släpps typ men whatever, det kommer bli grymt! i alla fall. De jag ser mest fram emot:

Hot Chip - "Made in the dark" (feb) Oh My God hur kär va jag inte i dom?
Vampire Weekend "Vampire Weekend" (mars) Första riktiga skivan? kommer bli grym.
Get Set Go - Sunshine, Joy and Happiness: A Tragic Tale of Death, Despair and Other Silly Nonsense
Kaiser Chiefs - untitled (sommar) Igen?
Raconteurs - untitled (höst) Pelles fotsteg är med på skivan liksom haha viktigast nästan..
The Killers - untitled(höst)
Wolfmother - untitled Om detta är sant så dör jag fan på riktigt. Dom är BÄST 
CDOASS - untitled

Dancing shoes

WOHOO fick mina fräs-skor idag! kanske dags att byta ut mina fett utslitna "partyskor" lite ibland i alla fall.
Såhär fräsiga är dom:
 
Klicka för att stänga fönstret
Tihi liksom :)

Bästa live till Hives!

Kom nyss på att jag missat hela grammisgalan, haha den enda jag liksom faktiskt ville se liksom.. men ja, vad ska man göra liksom.. Såg i alla fall att The Hives vann bästa liveakt, bra jobbat folket som röstat, ni vet vad ni håller på med. I alla fall på den röstningen liksom hallå, kent? varför? dom är bara så sämst att jag typ vill dö! Och min favorit Annika norlin fick två hela priser! Bra jobbat din jävla bög. Läste imorse i DN (wooooah!) nånting hon hade sagt att nu när folket får rösta kommer hon Inte vinna några priser för att hon inte är så populär! Vilken jävla icke-attityd. Hon är ju lika mesig som hennes liveframträdanden.. Fyfan.

Jaja. The Hives är bäst och så är det bara. De vann årets liveakt, var det inte självklart?

Lucky there's a family guy

Woah älska Family guy liksom bästbästbäst sååå lite klipp:

 

 


"Till Markus"

Alltså jag hittade den här jävla dikten i min systers Frida-tidning. Den var bland insändarna eller nått och jag typ dog, den är som kicki sa ännu värre än hennes dikter. Den är tillägnad Markus Fagervall... Voila!

Jag blev alldeles varm av hans charm, som han gav ut med ett tjut.
Hans dans den var en riktig mans, särskilt i en sväng, då åkte minsann Martin Lidberg på däng.
Hans svarta hår är mjukt som lin, gjorde honom så fin. Kajalpennan satt på sin plats även om han hade passat utan sånt tjafs. (BRA RIM!)
När han skrev på min kind blev jag blind. Jag såg bara hans namn som han skrivit med hans hand. (BRA RIM 2!)
Jag fick en kram och då blev jag inte tam. Jag blev alldeles galen och fick en härlig känsla i magen.
Hans doft den var rätt så soft, den luktade riktigt gott.


Toppartister denna vecka





 1  Daft Punk39
 2  The Prodigy18
 3  The Specials12
 4  Justice7
 5  The Tough Alliance5
 6  MSTRKRFT4
 7  Babyshambles2
 7  LO-FI-FNK2
 7  The New Pornographers2

















You hide your looks behind these scars

Just det. skolan började igår. Så fruktansvärt spännande att jag inte ens vill skriva om det.
Bara att jag fick fucking G på mitt sista prov i rättskunskap så jag sänkte mig från mvg till vg i slutbetyg. Bra jobbat.
Matteprovet gick i alla fall bra. Förhoppningsvis mvg även i matte c liksom.
Ingen semla idag dock :( men jag åt ju liksom en extra igår så det kompenserar dagens icke-semla liksom haha.

Och jag är i desperat behov av Bra Musik som jag inte hört förut. Jag är nästan irriterad för att jag inte har nån musik jag vill lyssna på nu det är typ dåligt dåligt för då blir jag sur. Bästa låtarna just nu är liksom Misfits - Attitude, Daft Punk - Harder, better, faster, stronger och kanske Misfits - Hybrid moments men den lyssnade jag på för så länge sen och älskade den så det är inte samma grej.. Jag måste ha en sån där underbar favoritlåt annars kommer jag dö.!

Sometime;soon the king of asskissing is gonna pay.. AAAH!

Alltså jävla bögPetter! Han kommer alltid och typ gör mig fett upprörd även fast jag inte träffar honom och inte ens pratar med honom liksom. En tjej från hans grupp hade frågat varför Erika, min syster, inte fick följa med honom, hans fru och min halvsyster till Sydafrika. Den jäveln hade suttit och sagt henne att "ja men han kanske ville åka utan henne nu, du vet han har ju en annan fru nu" tjejen hade typ jaha men vadårå? Då hade jävla chewbacca-petter sagt "Nä men han kanske bara ville åka med hans Nya familj." vafan liksom? Vadå nya familj? Det låter ju som om min pappa skulle ha övergivit mig och Erika och liksom inte vill träffa oss mer. Och att dessutom sitta och säga det till sina simmare som liksom vi känner och alla vet vem min papa är eftersom att han också är tränare där asså Petter har ingen jävla aning om varför inte jag eller Erika åkte med.

Vem fan gör så? Ni kanske inte förstår men jag blir fett upprörd. Jävla håriga feta chewbacca liksom.

Starts with one.. eller två.

Åt min första semla för i år idag!! Eller ja Mina första semlor. Det räckte liksom inte med en nu såhär i början. Dom är så underbara, kolla bara:

Detta kommer vara mitt liv de närmaste 5 veckorna. Jag kommer bli så tjock! NOT
Det mest positiva med att träna så mycket som jag gör är att man kan äta hur mycket semlor som helst utan att gå upp nånting. Och kunna säga att alla andra är tjocka. YES liksom. :)

You got some fucking attitude

Woah åkte pulka idag för första gången den här vintern! Fan alltså det är ju läskigt att åka liksom från toppen av tippen men så jävla jobbigt att gå upp. Ah jag älskar det. Måste fan skaffa en egen om det kommer mer snö.

Petter körde av vägen, igen. På väg till nån tävling jag inte orkade va med på. Haha det är så fruktansvärt roligt så jag kommer dö. Och att han tydligen försökte säga att "Asså jag höll ju på att häva sladden där ett tag...". HAHA jävla fatty liksom. En tjej som satt på hans sida av bilen sa att hon var rädd för att bilen skulle välta för att bilen är så liten och petter är så tjock. hon är fan bäst!

Imorron ska jag köpa min första semla. Jag längtar som fan, semlor är bäst.

PUSS

Beat it.

Nej jag har inget att göra nu på eftermiddagen för att pulkaåkningen blev uppskjuten till imorron, så nu presenterar jag den:
Listan över banden värda att se i vår.

Los Campesinos!
Justice
Korn
Mange Schmidt (haha ja, det vore fett kul att se han.)
Queens of the Stone Age
Dropkick Murphys
Stereophonics
Turbonegro

Oj ja det va inte så jävla många nu, men listan blir väll längre så småningom.

Oh Yeah.

Ah jag blev så upprörd över mitt förra inlägg att jag kollade upp grammisgalan för att kolla om de hade någon bra smak i år.
THANK GOD det hade dom liksom

Hives hade bara två nomineringar; Årets Grupp och Årets Liveakt, men dom förtjänar faktiskt inte mer än så. Skivan var inte lika fenomenal som deras tidigare (som de för övrigt vann 5 grammisar för) Men de är ju lika grymma som band och live så vafan. De borde vinna.
Och säkert! var inte nominerad till årets liveakt. Listan är genast typ 10 gånger bättre.

Sedan var Slagsmålsklubben nominerad till MTV-PRISET FÖR BÄSTA VIDEO för Malmö Beach Night Party. Hallå det är min låt liksom! hihi videon är helt grym ju. Så nu är det fan grammis som är bäst.

Kolla listan: http://www.grammis.se/default.asp?page=95

P3 guld dödar mig.

Satt och kollade igenom de nominerade till p3 guld 2008 idag eftersom att det är så fruktansvärt roligt att rösta. Men herregud vafan är det för nomineringar liksom? Säkert! är fan nominerad till guldmicken; årets liveakt! haha alltså är det nått slags skämt eller?
Eller typ Årets manliga artist:  Danny »Heart. Beats«
Man bara ja, fett manlig. Vem är du liksom? är det han som va med i idol? jag vet inte men om det är det dör jag typ.
Årets grupp hade några att välja på men hallå, var är The Hives på liksom hela listan?
Sveriges just nu mest kända rockband finns inte med bland någon nominering. Alltså jag menar, Mando diao var med på listan... Men inte The Hives... Jag fattar liksom Kent, de är ju liksom typ populära I Sverige men hallå. Pelle var liksom programledare förra året. Haha vad har hänt? jag fattar inte. Jag tänker i alla fall dissa den där galan som fan.
Såg att bandit har nån sån där "gala" också men det var bara banditmusik som vad nominerat, alltså typ bara metal och hårdrocksband...

Om folk ändå känner för att rösta eller bara skratta åt nomineringarna kan ni göra det här:
http://www.sr.se/cgi-bin/p3/p3guld/

Smack my bitch up

Efter att ha suttit och kollat på massa bilder från Thailand är det lätt att inse att

Lägrets kåtaste : Sofia Grenholm
image31

Hon har flest ass- och bröstbilder på alla. Inte för att ..vara snäll? jag vet inte haha utan för att helt enkelt få sitta och titta på det senare. Det är så för att det finns inte bara bilder som hon tagit för någon annans skull, utan även smygbilder som ingen annan får veta om. Vem vet hur många fler smygbilder hon har på sin dator som ingen får se...
Bildbevisen:

Fast Elin har kläder försöker hon dölja sin kropp för kåt-fia...

Finns det några tvivel? O ja, detta är väldigt seriöst.

Da Funk

Woaah shit idag kom jag verkligen på hur bra typ electro är. Alltså typ mest Daft punk. haha jag menar jag har alltid tänkt att dom är Så Gay, men seriöst, hur grymma är dom inte egentligen?
Så nu jävlar ska jag lyssna in mig som fan på två av deras skivor och förhoppningsvis bli electrobesatt ett tag. :) för nu är inte hiphop roligt längre.

Top artistes de la semaine

Listor, Listor...
 1  The Tough Alliance15
 2  of Montreal10
 3  The Specials7
 4  Babyshambles6
 5  We Are Scientists3
 5  MSTRKRFT3
 5  Wu-Tang Clan3
 5  Cypress Hill3
 9  Run-D.M.C.2
 9  Interpol2

Work is never over

Idag var jag tillbaka på lagret. Kommer nog aldrig komma därifrån känns det som haha nu är det rätt värt att gå runt där och inte göra ett skit utom att dricka kaffe och snacka skit för nu är lönen väsentligt mycket bättre. I alla fall, det finns två trevliga och ganska roliga människor där. Och en bög som var helt cp. Jag vet inte vem den där nya snubben är riktigt, han var i alla fall jävligt klumpig. För det första undrade han vilken skola jag gick i skola jag gick i, jag svarade blackeberg.
"Jaha går du i nian då eller?"
Jag liksom eh, nej jag går i tvåan.. ser jag så liten ut hehe? -inget svar liksom.-
Lite senare undrade han om jag hade varit i Thailand. Jag sa ah jo jag kom hem för ett par dagar sen.
"Jaha men du blev inte brun då eller?"
Alltså fuck you! haha jag menar vem fan säger så första gången man träffar en ny människa. Precis vad man vill höra liksom Not. Så nu tänker jag undvika honom som fan och smita in till micke eller nått som i alla fall inte lyssnar på Svenska fucking Favoriter 101,9


Nyår va i alla fall rätt nice, var med Sandra på fest med Ica-människor haha söt bild, jävligt rökig men den enda som togs som blev någorlunda fejn..
image30

RSS 2.0