Nice time

haha jag mötte precis snubben som delar ut tidningen i trappuppgången. Kul med nån som är vaken när man kommer hem liksom hihi.

Look What I Found




1 vecka, 4 dagar. 6 säsonger, 94 avsnitt, ja behöver jag säga nått mer? nu är det slut. Och jag är förkrossad. Vad ska jag nu titta på när jag kollat klart på sex and the city? uuh det känns lite sorgligt faktiskt, speciellt eftersom jag varit tvungen att ta bort alla säsonger när jag kollat klart på dom nääää usch! Tur att jag har lite alternative endings och typ deleted scenes kvar att kolla på.. uuh.

Förresten blir man nästan brun (ja, inte jag. jag blir härligt röd typ. i love mitt finska pigment liksom..) i solen! Solen i Sverige i April! Man blir ju så glad hihi

More Than a Feeling

IDAG VAR DET SOMMAR!!

På riktigt faktiskt. Det var sommar igår också men idag alltså PUSS vi satt utanför skolan på en bänk i solen och åt glass. Och det var varmt och jävligt härligt. Då är det sommar på riktigt! Sötsyster <3image51

You Really Got Me

Hehe, kollade precis på inlägget med bilden på stewie och tomten. Jag trodde jag läste fel när det stod 'mobilen funkar fortfarande', haha vilket skämt. Den blev tillbakaskickad i fredags. Dagen efter jag skrev inlägget säkert... Ironi? Mer typ fuck you. Tro inte att nått ska funka liksom. Skitmobil är det enda jag säger. Hur ska man hitta en mobil som faktiskt funkar som är ny? Omöjligt.

Alright now

Det är fan inte bra på nått sätt. Jag skulle inte göra nått hellre än att inte gå till skolan imorron. Bara ligga hemma och liksom inte ha en jävla redovisning i företagsekonomin som vi kanske får g på, bara för att vi har gjort den liksom. Det tar liksom aldrig slut.. Ge mig bara sommar. Och pepper. Bara 3 veckor lixx <3

Son of Byford

3 dagars sjukdom, 3 säsonger av sex and the city och alldeles för mycket toffifee från tyskland. Ja. vad säger man. jag vet inte. mobilen funkar fortfarande.
 
image50
PUSS!!

Method Man

Haha oh my god, Wu-Tang Clan ska fan spela i malmö. Asså fan, i malmö. Va är det för jävla skit med att inget band vill spela i Stockholm längre? Fan va jag vill gå. Fan va coolt. FAN

Perfection

Nämen just det det var ju curling idag också, roligt roligt men framförallt KALLT SOM FAN.
Jag frös fan ihjäl där inne, bögen sa att mina läppar va blå men man kan ju inte tro på allt hon säger.. Jag fick låna jennys vantar men dom va sämst för ett av mina fingrar frös till is typ. När jag tog av vanten va fingrarna typ röda, utom ett som va vitt, jag bara uh det kommer ramla av typ. Uhh när vi kom ut ut liksom utomhus så typ 'åh äntligen får jag värma mig'. Ja. en spännande historia.

Jag var förövrigt otroligt duktig på det där med curling. Jag tror jag ska byta sport. höhö.

BRING DA RUCKUS

Härligt, jag fick inget pencellin av farbror doktorn idag. Fan alltså det är egentligen mycket bättre så går det över liksom så slipper man sitta och gråta för att det gör så ont att äta. Men nej, jag ska dit på onsdag och ta blodprov på min studiedag typ 8 på morronen. Jahaja.

Jag va i uppsala i helgen iallafall på nått läger typ som jag simmade värsta gay på eftersom min hals typ dödade mig. Men ja, det var roligt iallafall, mest när Jossan gjorde ett tjusigt magplask på söndag morgon haha så graciöst måste jag säga.

KOLLA VA SÖÖTA!! 
image48image49



















B.O.O.T

Nu känns det äntligen som att det är över! Har ingenting på en och en halv vecka liksom, det känns som lov! Åh jag är helt lättad typ äntligen hihi idag gick jag hem och sov bara men jag är typ sjuk så det kanske inte är så bra inför helgen liksom regionsläger men vafan det går säkert över med lite glass och hallon tihi.

En månad -1 dag kvar till PEPPERRRRR

How I Could Just Kill a Man

Jag känner mig så sämst att jag inte gjort talet än. Man bara skjuter upp allting mer och mer och sen kommer jag ha panik imorron typ och speciellt på torsdag då det är matteprov också liksom.. uuh jag vill bara att allt ska ta slut nån gång..

Allt på ett kort

Ja, jag har inte tröttnat på Dagens äckligaste person än, så idag har jag en ny fräshing till samlingen. Den här .. damen(?) eller vad man ska kalla henne har så jävla håriga armar! Hon är alltid funktionär på skks tävlingar iallafall och jag förstår liksom inte hur fan man lyckas odla så mycket mörkt manshår på sina armar! Hon är inte så jävla fräsh i håret på huvet heller, sådär slitet långt, tjockt brunt hår som börjar bli grått och man tänker bara ja men vafan klipp bort det nån gång, det är inte fint längre.
Asså jag hitta ingen bra bild liksom, men det är nått i den här stilen, kanske inte lika långt, men det är mycket mer liksom tätare uuuuuh..

Jag hittade en kandidat till dagens äckligaste, hon hade en lååång fläta som gick liksom längre än asset. Och den blev liksom smalare och smalare som en jävla råttsvans som småpojkar (och en i min gamla klass i 9an) hade. Det visade sig också vara den armhårigas barn eller nått haha, sjukt.

Here Comes the Serious Bit...

Jag borde ha en dagens äckliga person istället för dagens outfit som alla 'riktiga modebloggar' har. Det finns ju så sjukt många här ute i vällingby och på tunnelbanan och jag vet inte vad. De finns överallt.
Idag tänkte jag på hur många det är i vällingby som har en krycka. Det måste va hur många som helst.


Jaha, till Dagens äckliga person: fan jag borde ha en mobilkamera nu så jag skulle kunna visa skiten på riktigt.. Men ialla fall. De har nån springtävling runt om i vällingby idag, och de springer förbi min väg till tunnelbanan. Den äckligaste var en gammal gubbe med sådär lite löst skinn liksom som sprang så skinnet guppade upp och ner. Han va inte så tjock liksom men huden satt typ lös. Den sexy beasten hade tajta, glansiga KORTA shorts, som gick typ precis under hans lilla stjärt. Till det hade han ett matchande, tajt, glansigt linne. Då syntes den guppande huden rätt bra måste jag säga. Fressh. Lite som den här bilden, men min gubbe tog korta korta korta steg och liksom hoppade framåt haha jag vet inte.

Say Something Say Anything

Jag är fan skadad av all fysik. Nu när jag skulle värma en kopp te så var det första jag tänkte på när jag satt på micron 'Jag skulle kunna räkna ut exakt hur lång tid det tar att värma det här till 100 grader! Fast ifs måste jag veta vad den har för temperatur innan..' Vafan? haha jag blir rädd för mig själv.

Min syster har prov om politik imorron. Detta hittade jag i min systers SO-bok:
"Antons kompisar brukar skryta om alla tjejer de varit ihop med. Anton själv känner sig osäker. Han har själv aldrig varit tillsammans med någon. Ibland ljuger han ihop en historia för att inte verka dum. Skriv ett brev till honom."
Haha alltså vafan har det med so att göra?

Fat Spliffs

Idag satt typ världens äckligaste kille mittemot mig på tunnelbanan. Han va så äcklig att jag inte kunde sluta stirra typ. Typ som den där gubben som det hänger snor från näsan på. Asså. Sådär typ pluffsigt dataneerd tjock liksom mjuk och sladdrig typ, värsta stora ansiktet och typ små ögon som va typ jag vet inte, mesigt typ gråbruna eller nått, ah gay iallafall. När han skratta åt sin kompis hängde tungan utanför munnen och lät typ scHli scHli scHLI! Men det äckligaste måste typ varit framtanden, det var som en lång, tjock brun rand som man tycker folk har som inte borstar tänderna på flera månader typ.. USCH jag vill bara få bort bilden ur mitt huvud! Givetvis hade han ryggsäck också.

Något helt annat jag tänkte på också är att jag fortfarande kollar Henrik Schyfferts blogg ifall han mot förmodan skulle börja med sin fantastiska blogg igen.. Jag blir lika besviken varje gång. buhu

Lip up FATTY

ÄNTLIGEN ÄR DET HÄR! Sverige pussas och kramas! Hah det där andra va ju så bäst att man dör typ. Kameramannen! Herre gud ja det är bra grejer. Men men. Nu är det dags för ännu mer pluggande av fysik.. Det tar aldrig slut förfan.

Catching the Butterfly

Äntligen säger jag bara! det är fan jobbigt att inte kunna skriva av sig eller vad man ska säga nu när det inte gått att skriva på några dagar liksom. I alla fall, jag har sålt massa grejer på tradera och blivit lite mindre fattig vilket är bra som fan liksom. Min nya mobil jag fick i fredags kunde inte läsa simkort vilket var jättekul så den måste jag skicka tillbaka idag, oanvänd. Jätteroligt, fan heller skitirriterande skulle jag säga.

MEN i alla fall, det viktigaste: Det är SOL idag! Och typ jättevarmt och mysigt och jag blir så lycklig av att gå ut! Åhh det är snart sommar liksom haha Underbart!

Men nu måste jag sitta inne och plugga fysik buhu.. PUSS PUSS

RSS 2.0