Sexy results

HAHA jag såg precis den här grejen på tjuvtittat.se asså läs sista annonsen...

image7

SEXIGT!! haha jag DÖR så bäst.

JUUL

shit jag vill pimpa min blogg julig. julen är bäst!


You fat bastard.

Gud, morgonträning imorse. Då hade sandra vart och jobbat dagen innan och hade med sig massa lussebullar å grejer Och värsta wienerbrödet bara till mig i present liksom. När jag kom hem bakade jag fettokakorna; mördeg med dumle och nobless på. Sååå gott men så jävla fatty dom är asså haha. ja så jag åt tre sånna. och en annan kaka som jag gjorde speciellt till elin liksom. Ja och nu efter min andra träning idag åt jag upp sista prinsesstårtbiten från igår. Haha jag skulle bli så jävla tjock om jag slutade träna.

My list.

1 Cypress Hill23
 2  Run-D.M.C.20
 3 The Specials17
 4  The Hives15
 5 Koßn14
 6  Interpol12
 7 Beastie Boys11
 8  The Tough Alliance10
 9 We Are Scientists9
 9  Goldie Lookin' Chain9

Cypress HillRun-D.M.C.The SpecialsThe HivesKoßnInterpolBeastie BoysThe Tough AllianceWe Are ScientistsGoldie Lookin' Chain

Bring the noise

Idag fyller jag år!
Hela 17 år liksom wow, bara ett år kvar till arton liksom haha. Ah men det har varit kul ändå, började med att jag blev väckt av mamma och erika, min syster, och fick hives nya skiva på cd liksom och en bok som jag kanske till och med kommer läsa. Sen till skolan med äckligt engelska a nationella som ifs va ganska lätt men ja. vi slutade i alla fall tidigt och sen åkte jag hem till bögen med saga och då hade dom varit jättesöta och liksom gjort värsta fräskortet med värsta posebilden på vår mattelärare kennet haha och sen fick jag en skitsnygg Batman t-shirt, jag är ju läderlappen liksom haha. Och sen åt vi tårta.
Nu på kvällen kom pappa och min minsta syster amanda hit och så fick jag lite mer presenter och tårta :) värsta gulligt så det har vart en härlig sjuttonårsdag! :)

SM

Kom hem från sm i jönköping igår. Åkte med Sandras bil istället för spåret och neppans buss och det var jävligt skönt så man kom hem 10 istället för typ 1. Ett telefonsamtal med bögen, mat på mcdonalds och sen sova resten i fias knä var bäst.
Men i alla fall, sm var roligt även fast jag var typ ensam de tre första dagarna, fast i och för sig, vem klagar på en dubbelsäng med 4 stora kuddar själv istället för en liten liten med 2.. Tihi men det var mysigt när Sandra kom och höll mig sällskap på lördagen ändå :)

Simmade 100 rygg på torsdagen, och det gick braa, persa med en sekund och gick till semi då jag gjorde typ samma tid med en typ pinsamt dålig målgång. Var ändå båsta loppet under helgen typ. :)
Sen simmade jag inte igen förens på söndagen då vi först hade lag (!) med jag, lelle, fia och sandra på 4x50 fritt. Jag simmade första sträckan, persa och kvala till jsm så det var typ bra. Sandra hade lätt bästa växlingstiden på -0.03 haha bästaste korven liksom! Efter det 50 rygg som jag också persa på och kom med som sista tid till semi, en hundradel över 17e platsen :) Semin var helt okej, simmade bara 6 hundradelar snabbare än på morronen men var rätt nöjd ändå. Blev fett taggad till jsm i vår nu haha, bara två månader kvar!

Och min lovely spice teen Moa va bäst under helgen, hon var också ensam typ så vi va mobbade tillsammans haha, nä men bäst va vi. <3


Veckans lista motherfuckers

Cypress HillRun-D.M.C.Public EnemyBeastie BoysThe SpecialsGoldie Lookin' ChainThe Tough AllianceKoßnThe Hives

 1  Cypress Hill36
 2  Run-D.M.C.29
 3  Public Enemy21
 3  Beastie Boys21
 5  The Specials18
 6  Goldie Lookin' Chain17
 6  The Tough Alliance17
 8  Korn15
 9  The Hives14
  10  The New Pornographers11


Rock box

Idag var sista dagen i skolan för den här veckan. fett skön dag, typ två lektioner och sen kom christina hit och åt kakor som vanligt :) Imorron är det nämligen sm i jönköping och jag är nästan lite nervös faktiskt. Simmade riktigt bra idag, persade på en 25a fritt och rygg och det känns skitbra och så så det kommer bli bra säkert :) Vi ska tydligen åka bil ner, med mina bästa kompisar jens och peter haha. sen ska jag få bo ensam i ett dubbelrum i tre dagar. Min tränare sa att jag kunde ta dit nån som sov där i de tre dagarna haha ja men det kommer bli härligt iaf. Så nu sitter jag och fyller min ipod med lite run dmc och cypress hill så det blir bra tills helgen tihi fnis. PUSS


1408

UH! Jag och christina hade typ fettokväll och kollade på filmer å grejer. asså vi såg 1408 och asså det är typ en av dom läskigaste filmerna EVER! jag dog asså på riktigt fy fan jag skulle aldrig vilja se den igen för att jag blev så rädd. inte ens roligt rädd utan jag tänker bara nu på hur läskigt det kommer att vara att bo helt ensam på sm! huhu alltså nää fett läskigt.. Efter såg vi shaun of the dead men liksom den va ju nästan också läskig med alla zombies haha så nu får jag kolla på scrubs om jag ska kunna somna :)

JUL

Idag satt jag och Saga och åt varsin lussebulle i skolan. Alltså lussebullar är typ bääst bäst på julen! och när jag satt och tuggade på min lussebulle började jag längta väärsta mycket efter julen! Jag vill typ pynta hela mitt rum och typ klä julgranen och lyssna på massa gay julmusik. herre gud, men jag sa till Saga i alla fall att jag ska försöka hålla mig tills iaf första advent. det är typ 2 och en halv vecka kvar.. Jag har också lyckats lova att hålla mig till efter jul att kolla på alla serier, typ the office, greys och desperate housewives... kommer säkert att gå bra haha


The Hives

Trots min hiphop jag älskar just nu så älskar jag alltid hives mest. Jag menar finns det nått mer genialt band liksom? Deras nya fina skiva var bättre än jag trott men inte i samma klass som tyrannosaurus hives eller veni vidi vicious, det kommer nog aldrig hända liksom. Dessutom är det lite gay att döpa den till The Black and White Album istället för typ The World's First Perfect Record, vilket typ hade varit Bäst. Jag har inte kunnat köpa den på cd än eftersom jag har 3 kr på kontot, dock lp'n som jag inte ens kan lyssna på eftersom att jag inte har en vinylspelare. Eller ja, det står en nånstans här hemma som jag inte orkat kolla om den funkar haha.
Den 4e december ska dom spela på annexet, äntligen en spelning i hivesklass alltså. Har man en gång sett hives live har man förstört alla andra spelningar man kommer se, de kommer inte att kunna lyckas vara lika bra. Typ som att ha haft sex utan kondom och sen börja ha det.. haha ja eller nått.


Min finfina Hives-vägg som jag måste skryta om ^^
 


Nedräkning.

Idag är det 
1 månad kvar till Thailand.
19 dagar till Hives <3
12 dagar tills jag blir 17
1 vecka till sm.

Jag DÖR!

PATRIK HERRSTRÖM

haha ååh jag är typ coolast liksom! när jag var på Timo Räisänen tyckte jag att trummisen var jäävligt lik en i ett av mina gamla favoritband C.AARMÉ men när självaste timo presenterade honom kände jag inte igen namnet och tänkte inte mer på det.
Nu när jag gick in på deras myspace kom jag ihåg det och var tvungen att gå in på timos också, och liksom, hade jag inte rätt? hah aah så coolt jag typ dör. fast dom är dumma som slutade med c.aarme för dom är typ Gryymma.



Världskuppen LixX0m

Ja idag var jag med på världskuppen för första gången. Det var läskigt haha och jag gjorde ju inga fantastiska tider direkt.. haha ja men det var roligt ändå typ. Får inte simma 200 rygg på sm för att jag inte har gjort kvaltiden under kvalperioden liksom bra. Gjorde den en vecka innan den gills, och var en sekund ifrån för typ tre veckor sen. BRA liksom. äsch det blir inget långt och jobbigt nu iaf, det blir på jsm istället uuh.

PUSS

Guns don't kill people, rappers do.

Jaa alltså. Jag har accepterat och typ älskar ännu en cpmusikstil. Vad sägs om typ oldschool hip hop? Mest lyssnat under veckan typ Cypress Hill, Public Enemy, Run-D.M.C, Beastie boys, Wu-tang clan.. Goldie Looking Chain givetvis också haha kanske inte old school liksom men SÅ coola haha.

PEACE! haha


Yours truly, angry mob.

Kom precis hem från spelningen med Kaiser Chiefs på Arenan. Dom var seriöst sjukt bra asså. Under hela veckans spelningar har jag bara tänkt på den här spelningen och haft väärsta höga förväntingar på dom, och de lyckades leva upp till dessa.
Scenen va snygg, ljuset var snyggt, killarna va snygga, instrumenten va snygga. Alltså hela spelningen var bara Så SNYGG jag dör. Jävligt mycket bra låtar, jävligt bra drag alltså ja. Bästa spelningen den här veckan lätt alltså.

Anyway you've got to love me!

MIKA på Globens annex.

Vääärsta mycket grejer på scenen! Blommor, glitter, en stor upplåsbar docka, ett vandrande snällt skelett, jätteballonger, konfetti, skuggdockteater (ja eller nått) Och såklart den glittrigaste Mika himself. Jag försökte va skeptisk mot alla dessa scengrejer men jag kunde inte vara annat än helt lycklig. Liksom. Han är ju så söt när han ser så förvånat lycklig ut när alla kan texten till hans låtar. Ingen kaxighet här inte liksom.
Alla i bandet typ lekte på scenen och bara sprang runt och typ coolaste kinesbasisten med blont hår fick spela ett solo oj oj vilket tuffing liksom NOT men ändå haha. Det var som ett lyckat barnkalas och alla var barn som blev som lyckligast när lollipop kom i extranumret. SÖTKONSERTEN NR 1 LIKSOM
Fast jag kunde ändå inte sluta tänka på hur det kommer vara att se hives stå där om 4 veckor.. Då blev jag lite nervös haha jag läängtar!

Early winter

Jag hatar snö. Jag hatar kyla. Jag hatar mörker.
Jag hatar vintern
Speciellt när den börjar i november. Och slutar i typ april. Nu snöar det ute liksom det gjorde förra fredagen. uuh jag vill typ bara ligga hemma och dricka te och kolla på the office hela helgen..
 
Thailand om 5 veckor(!) kommer förhoppningsvis rädda mig från min ständigt återkommande vinterdepression. GE MIG SOL!

I love you 'cause I have to

Jag kom på igår hur mycket ett band sjunker i mina ögon när dom börjar smöra för mycket för fansen, gör mer för fansen än för dom själva liksom.

Som igår när jag var på Timo, innan spelningen erbjöd dom sig att liksom ta kort med fansen typ helt gratis, fotografen gick runt bland barnen och bara jaa men vill ni inte ta en bild med Timo? Alltså. Det ska ju vara något speciellt att ha träffat dom egentligen och inte bara "jaha men har du INTE träffat dom?" okej att dom kommer ut efter spelningen och träffar fans, det är ju bara kul liksom, men när den nya kollektionen nu inte bara har t-shirtar utan också Trosor och Klänningar undrar man ju...

Det är lite samma sak med The Hives, som jag Älskar och har Älskat i flera år, de har ju alltid varit väldigt mystiska och inte delat med sig om så mycket av sig själva. Då var man lite coolt om man visste nåt om dom som ingen annan visste (i alla fall på The Hives forum haha). Nu håller dom på och gör låtar till Cartoon Network, gör reklamer med Nike och Apple liksom nått ryggsäckmärke gör väskor med deras tryck... Vad fan har hänt? Jag älskade hela stilen med Hives att de var värsta trångsynta och gjorde på sitt sätt, lyssnade inte på nån annan. De har helt enkelt blivit mesiga. Utom Nicholaus Arson. Han är min Gud :)
 
Complete nerds or geniuses? I´ll be the judge: Geniuses!!!
Nicholaus Arson <3

Timo Räisänen äter sushi.

Igår var jag och Sara och såg Timo Räisänen på Kafé 44, världens bästa ställe att spela på typ. Det är alltid liksom grym stämning och det var det igår också! Jag såg dom på Way out West i somras för första gången och det var efter det jag började lyssna på dom egentligen.. Ahh dom är så bäst live liksom! Massa bra låtar och Timo är ju Så SÖT. haha jag låter som värsta fjortisen liksom men ah faktiskt hans mellansnack är verkligen skitgulligt.

När vi var på väg till spelningen var det en snubbe som såg värsta finurlig ut som gick förbi oss. Vi kollade lite och Sara bara hallå det va Timo! och jag sa nej hallå neej. Sen började några småtjejer framför oss hoppa och skrika, så det tydligen han haha. Min och Saras teori var att han var hungrig och skulle till mcdonalds, men vi hade helt fel. Han hade tydligen ätit sushi liksom nyttig eller nått. Och så drack han oljevatten; en tredjedel olivolja, två delar vatten liksom Ääckligt! fyfan.

Men dom va skitbra :) Och fruktansvärt söta

Yeees!

Fick veta igår att jag får enkelrum på sm liksom. Hur härligt blir det inte? Slipper få en dålig säng efter som jag får välja först, alltid välja kanal på tvn alltså Underbart! Jag dör.

Partybroms oj oj oj.

Ja, förra veckan var jag på tre spelningar, det var ju höstlov och grejer och den här veckan blir det tre spelningar till; Timo Räisänen, MIKA och Kaiser Chiefs.  Underbart fan. Men ja, jag kanske ska berätta om en av dom sämsta spelningarna jag varit på:

Billie The Vision & The Dancers
Helt ärligt. Det här var verkligen en av de sämsta spelningarna jag nånsin varit på. Okej att dom var söta och så, men jag föredrar nog att lyssna på dom hemma i mitt rum. 

6 anledningar till att stanna hemma nästa gång Billie the Vision spelar:
 - De hade alldeles för mycket lugna låtar i början
 - De spelade alla deras bästa låtar i extranumret, så inte förens då kände jag mig helt inne i det eller vad man ska säga. 
 - Lite för mycket mellansnack. Dock fick han till några roliga historier.
 - Jag tyckte inte att det kändes hemskt att gå på toaletten under spelningen (vilket man annars MÅSTE vänta med tills efter)
 - De tog upp partydödaren nummer ett på scen: Annika Norlin; även känd som Hello Saferide och Säkert! (som förövrigt tar 250 spänn för att se henne live, vilket skämt liksom!) All stämning som bandet lyckats bygga upp fram till dess var som bortblåst...
 - Jag stod bredvid ett extremt stort fan som skrek om att han hade sångarens telefonnummer och skulle ringa honom nu när han stod på scenen. Grattis.

Det som dock gjorde det lite värt var att sångaren var transa och cool ibland och att en tjej som var oerhört musikalisk hade en fin klänning. Och att scenen var extremt snygg. Jag hade velat spela där bara för att få stå på den frässcenen.


Dagen efter såg jag ett band som var så jävla coolt, mest med tanke på att basisten hade liksom en riktig stor bas som står på golvet och som var större än han själv. Helt blank och svart alltså KÄRLEK. Mycket folk och bra drag liksom det var braa.

På torsdagen gick jag med Fia på Vampire Weekends spelning på Debaser Slussen. De var jättesöta och bra, även fast nästan alla deras låtar var ganska simpla och lät ungefär likadant. Men det var en härlig söt stämning och jag älskar Debaser Slussen. Mmm mys. haha


Jaha...

Jaha. Då hamnade jag här också tillslut liksom skaffa blogg och grejer. haha jag som aldrig gillat sånt egentligen. Men nu har folk den underbara möjligheten att läsa om mitt fruktansvärt spännande liv. herre gud.

Grattis!

RSS 2.0